MALI napsal(a):
Broňa mluvil s Pavlovo tátou a ten by byl rád, kdyby se nás na pohřbu sešlo co nejvíc!!! Pavel motorky miloval a udělalo by mu to radost! Takže už žádný dohady o tom, zda je to vhodný či ne a v sobotu na LUKOILU!
Takže na upřesnění:
Sobotní sraz na Lukoilu v Bystřici p.H. je srazem na vyjížďku, nebo na pohřeb kolegy?
Hezký od Vás kluci,hned bych jel s Váma položit na místo 2 karafiáty,ale mám rok naplánovanou akci na tento víkend a nemůžu se s Váma zůčastnit.Napravím to hned v příštím týdnu a položím kytičku dodatečně,ještě jednou Pavle spi sladce v tom bmwmotorrad nebíčku
to Radosek:
jedna se o Bystrici nad Perstejnem, ne p.H. A pozor, ze Zdirce do Zdaru , u Vojnova Tynce je objizdka ( cca 15 -20minut zdrzeni ), to jen kvuli casu.
vyky
Měl bych to do Pavlovy Bystřice jenom cca hodinu cesty klidnější jízdou, ale nemohu se fyzicky připojit. Máme totiž právě v sobotu "skorovrodině" svatbu, ale před polednem bude zrovna mše sv., tak při ní budu taky i na Pavla v duchu pamatovat. __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
OK. Omyl v Bystřicích byl pouze překlep - napraveno.
S MALIm předběžně domluveno:
Sraz 24.07.2010 u mě doma v obci Měšice (Loc: 50°11'42.259"N, 14°31'2.706"E) v 07:30 hod.
Na čerpačce TRIGA (Loc: 50°2'49.575"N, 14°59'29.429"E) v 08:00 hod.
Odjezd z čerpačky na místo havárie 08:15 hod.
Odjezd pohodovým tempem do Bystřice nad Pernštejnem na čerpačku Lukoil 08:30 hod
Sraz na vyjížďku na Pavlovu památku v 11:30 hod.
Pohřeb kolegy cca v 13:00 hod. - bude upřesněno...
jel bych taky, ale mame od doktoru hlaseny na nedeli termin porodu ( druhy kluk ), takze se nemuzu moc vzdalovat od domova uz cca tyden. Uz jsme minuly tyden malem jeli. Ted budou o vikendu bourky a to pry urychluje. Verim , ze to bude dalsi motorkar.
vyky
Upřímnou soustrast rodině a všem jeho blízkým.
Určitě bych přijel, ale momentálně má brambora čeká na díly, aby se mohla zotavit po dovolené, tak nejezdí.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
vyky napsal(a):
jel bych taky, ale mame od doktoru hlaseny na nedeli termin porodu ( druhy kluk ), takze se nemuzu moc vzdalovat od domova uz cca tyden. Uz jsme minuly tyden malem jeli. Ted budou o vikendu bourky a to pry urychluje. Verim , ze to bude dalsi motorkar.
vyky: bohužel jediná veselá zpráva v tomto vláknu, držím palce ať to vyjde!
5.10.1842 www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven
kdybych býval neměl rok do předu naplánovaný sraz,tak jedu i na funus,ale takhle bohužel...Snad se dostanu alespoň do těch Plaňan,v nejhorším případě mu tam položím kytičku cestou domu.Pozdravujte se ode mě...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
R.I.P.
Ať se ti Pavle po těch nebeskejch silnicích dobře jezdí. Upřímnou soustrast rodině,příbuzným a kamarádům.
Některým stačí motocykl, jiní potřebují BMW
V týdnu mě říkal kolega v práci,že jel z Českého Brodu a viděl rozmáznutý GS a přikryté tělo...
Když to tady čtu,je mě ouzko...
Rodině a všem blízkým přeji hlubokou upřímnou soustrast.
A všichni co jedete uctít Pavlovu památku na moto či jinak hlavně opatrně...
Jedu? Tedy žiju!
Znám místo i podrobnosti.byla to blbá náhoda.Prostě silnice v katastrofálním stavu.V sobotu přijedu na pumpu,sem se mi ti psát nechce.Libor
Když je hlad,je i husa dobrá.
http://www.medard.../index.php17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2