Taky díky za super ztrávený páteční večer při pulitrech lahodného moku
Jináč v sobotu jsem vyrazil s paní Starostovou do Adršpachu pokoukat na skály a hlavně na
Starostu a Starostovoupočasí bylo užasný co jinýho si přát na skoro konec sezony.
[quote]starosta napsal:
Jináč v sobotu jsem vyrazil s paní Starostovou do Adršpachu pokoukat na skály a hlavně na
Starostu a Starostovoupočasí bylo užasný co jinýho si přát na skoro konec sezony.[/quote
Starosto sory že jsem si nepamatoval že jsme v pátek seděly naproti sobě hold té slivovice ze všech koutů bylo moooc jinak Adr moooc super
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal:
[quote]starosta napsal:
Starostu a Starostovoupočasí bylo užasný co jinýho si přát na skoro konec sezony.[/quote
Starosto sory že jsem si nepamatoval že jsme v pátek seděly naproti sobě hold té slivovice ze všech koutů bylo moooc jinak Adr moooc super
Fifo nic se neděje na jaře dáme slivu u tebe na Šumavě.A co lidi v Adršpachu nezkopávli jste o sebe?Já když viděl ty procesí tak jsem byl rád že jsme přijeli tak brzo.
Také děkujeme Vévisovi za krásnou a skvěle zorganizovanou akci, panu a paním hostinským za dobré jídlo a pití a HLAVNĚ všem účastníkům za příjemnou společnost.
Mařa : suprový fotky
pár si jich sosnu
Upravil Kubrt dne 19.09.2010 20:03
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dekuji vsem za ucast.Srazu se zucastnilo asi 50lidi.Z toho asi 40 se zdrzelo alespon na 1 noc,vetsi cast na obe.Naprosta vetsina motorek byla BMW,z toho asi 12 dvouventilovych.Take se zucastnila 1unikatni Jawa,ktera byla vyrobena pouze ve 120 exemplarich.Take zde byli 2 auta,ale ta nijak unikatni nebyla.
Myslim,ze akce se vicemene povedla,pouze vecer uz byla relativne zima.Kdo chtel videt promitani,tak ho videl.
Ze je hospodska krizova to vite vsichni a lepsi uz to nebude.V sobotu jsem jim musel trochu vysvetlit,ze opravdu nemuzou zavirat driv,protoze uz jsou unaveny.Tak myslim,ze nakonec do 2h to stacilo.
Ze Hanibal podcenil mnozstvi snidani a take plzne se mu urcite necha odpustit.On je v tomto nepoucitelnej.
Takze z meho pohledu to bylo dobre,ale stale je co vylepsovat.
Casem vlozim nejake fotky a az se naucim to davat na rajce,tak vlozim odkaz.Jinak diky Mařovi za fotky! http://marags.raj...dzim_2010/
vevis přiložený následující obrázek:
[166.73Kb]
Upravil vevis dne 20.09.2010 11:37
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Myslim,ze se slusi podekovat take vsem,kteri privezli ochutnavky slivovic,merunek atd.V prvni rade pak Houskovi,ktery privezl tusim 3 litry!Chutove vyborna,ale jeji ozravaci ucinky jsem nezmirnil ani tim,ze jsem jeji slusne mnozstvi v zaludku naredil 8 pivy.Ale alespon jsem sel rozumne spat.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!