bystricke napsal:
...přes svátky už mám jiné plány, je čas na zábavu ... tlumiče už mám doma ... inspiraci čerpám z youtube
Jo, až si na to přes tu zimu zvykneš, tak na jaře na prvním blátě, až ty lyže sundáš, si parádně natlučeš hubu...nezapomeň si vzít na klobouk kameru, ať o něco nepřijdeme...
jasně, natočím vám film s názvem "poslední smyk před smrtí
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
pár fakt:
cena 2 kufrů zega 35-41 včetně montážky a držáků na 1150 bez zámků stojí 16832
cena 2 kufrů zegapro 38-45 včetně montážky a nerez držáků na 1150 bez zámků stojí 21997 s anodizací 24619
uživatelé fóra 5% sleva
ceny jsou s dph
pár fakt:
cena 2 kufrů BEGR 40-40 včetně montážky a držáků na 1150 včetně zámků stojí 15 000,-
cena 2 kufrů BEGR 45-45 včetně montážky a nerez držáků na 1150 včetně zámků stojí 16800,- v černé nebo stříbrné barvě(komaxit) 17800,-
uživatelé fóra 5% sleva
ceny jsou s dph
Tak tenhle systém uchycení horního kufru by měl snad něco vydržet, nebo se pletu?
no tak to je zrovna jedna z mála věcí od tt, s kterou rozhodně spokojenej nejsem, ale právě je ve výrobě nová vetze pro rapistrap.
na F800GS je již skladem
milan & tomas teraz je to moje slovo proti majovmu... o tom ze budete verit majovi a nie mne aj keby som sa rozlial nakolomaz nepochybujem
milan v buducnosti neodporucam brat vsetko co ti kto posepne za pravdu svatu,
no tak by bylo asi na čase všechny ty věci o tom že jsem "klamár" smazat ne?
to si myslím ,že by i šlo a myslím si,že by i šlo se dohodnout s výrobcem kufrů na přidělání "zámků" na dno kufru...
Upravil Kubrt dne 14.12.2010 14:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to si myslím ,že by i šlo a myslím si,že by i šlo se dohodnout s výrobcem kufrů na přidělání "zámků" na dno kufru...
cena 2334Kč
O pár příspěvků vejš zrovna milan z TT psal, že toto je jedna z mála věcí, které se mu na TT nelíběj, takže použít by to určitě šlo, problém je spíš v tom, když to má být pevné a zároveň sundavací.
cena 2334Kč
O pár příspěvků vejš zrovna milan z TT psal, že toto je jedna z mála věcí, které se mu na TT nelíběj, takže použít by to určitě šlo, problém je spíš v tom, když to má být pevné a zároveň sundavací.
Debata o kufrech je stará jako cestovní enduro samo. A vzrušených debat jestli jsou kufry svařované či nýtované jsem slyšel taky moc. Nemám nic proti svařovaným, jsou asi i pevnější, ale 5 let jsem jezdil Šerpy, nejdřív hranaté, pak zkosené. Kdykoliv jsem s nimi bouchnul, vždy šly opravit na pařezu v lese. Když už vyskákalo pár nýtů, zanýtovaly se provizorně drátem z plotu. Takže na ně nedám dopustit.
Na podzim jsem k narozkám dostal pěkný dárek - sadu velkých kufrů SW Motech i s držáky a vnitřními taškami. V černém provedení, precizní zpracování, myslím že skvělé uchycení na nosič (jsou dole asi za 2 vteřiny a stejně tak nasazené) cena podobná jako Begr. Delší zkušenost s nimi zatím nemám takže nehodnotím.
Koukal jsem na Begry i Big Husky,ale podle fotek mají oba nahoře pro zpevnění takový rantl, který mi přijde dost ostrý.Zdá se to nebo opravdu hrozí třeba říznutí o ostou hranu? Nevadí to zůžení při vyndavání vnitřních tašek?
Ted sem to kontroloval a hrana tam sice je ale ostrá není, materiál je dobře odjehlen a obroušen.
Není se čeho obávat. Mluvím tedy o kufrech BEGR. Soused má zase Big Husky tak to můžu taky ověřit ale bude to asi stejný. Při vyndavání tašek to samozřejmě trochu vadí ale něco za něco, když tam ten ranlt nebude tak kufr nebude naroře pevnej.