Vjetrnik napsal:
Prostě něco jako když se vedle sebe v serii postaví KTM 990 a GS...
A přesně stejně zůstane zase výhoda vyššího krouťáku,jako když vedle sebe postavíš KTM a BMW
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Plechatý utrhl kolo a odstupuje ze závodu *pissed* ...André de Azevedo se 100% Tatrou a Mírou Martincem odstupují, při sjezdu na duně, ohly polonápravu a poškodili řízení ....mě MR*NEEEEEEEE!!!!
..ale ovšéééém Loprais vypadá, že dojel dnes prvníííííííííííííí
Upravil mencas dne 07.01.2011 20:51
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
servisak napsal:
Pepa Macháček dostal čtyřhodinovou penalizaci, s pětihodinovou ztrátou je sedmý
Dnešní dodatek nepatří k nejpříjemnějším sdělením. Jedna z největších českých nadějí na Rallye Dakar a nejzkušenější jezdec stáje KM Racing byl po páté etapě zatížen čtyřhodinovou penalizací. Pětinásobný dakarský vítěz kategorie čtyřkolek byl dodatečně potrestán za neprojetí jednoho z kontrolních bodů a v průběžném pořadí klesl s pětihodinovým mankem na lídra soutěže na sedmé místo.
Původně Macháček minul dokonce dva body a za to mu byla připsána desetihodinová penalizace. „Prokazatelně mu ale nešla GPS. To jsme ještě uhráli, ale ten další bod logicky netrefil. Navíc se mu pokazilo posunování roadbooku, takže to dojel podle stop. Ten druhý bod jsme už neukecali,“ sdělil ČTK šéf týmu KM Racing Martin Macík.
Fanos Rusicka napsal:
efendi-no tak to se teda omlouvám fakt o tom píšou,ale ani v jedné reportáži jsem s tím nikoho neviděl no za pět minut Eurosport tak budu číhat.
V poho. Vzdyt o nic nejde. Vcera jsem zaznam nevidel, neb jsem potkal jednoho Hanse (co se jmenoval Ralf) v hospě a mluvit ceskoruskoanglicky s nemcem bylo pro mě taky slušný dobrodružství
...hoši nechápu kde se Štefan Svitko tak nabudil, ten jede jak hasič kua!! na WP6 je 6!!!! 10 min ztrácí na prvního Lopeze. A Loprais na WP4 jako 1!! 4:47 před Kabirovem
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
...a kdyby vám byl Dakar 2011 málo tak tu máte původní Dakar v Africe, ale pod jiným názvem Africa ECO Race 2011 ...s vítězem Tomášem Tomečkem ....no a jak to vypadá "když udělá MAN hup na bok" Noel Essers (2:50) YouTube Video bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Dneska jsem poprvé viděl v záznamu ten bazmek na krkovici,ale není to teda vůbec vidět za jizdy když jsou záběry z aut.Mají to nějak připevněný k sedačce a k tomu pak helmu nebo kua nevím
Jawan, asi je to podobné, ale Aleš na koncu tohoto záznamu má na sobě zdá se mi jiný.... je tam kolem teho i povídání, že šoféři TRUCKů brblou, protože jim to zavazí při otáčení hlavou apod. snad je to ta správná reportáž, když ne tak je to z 8.1. http://www.ceskat...akar-2011/bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas jj to rikali ze nemuzou tocit hlavou a zhorsuje to rozhled pri predjizdeni motorkaru mel by to byt hans pouzivaji to i ve formuli
Upravil jawan dne 10.01.2011 13:51