TO MM: Chytla jsi hysterák nebo co? Nemyslel jsem to zle, ale ty seš tak vztahovačná...
Upravil Remus511 dne 15.12.2010 12:35
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
jencekgs napsal:
To MM, Remus, Kubrt, Zima teprve začala.
nezačala,já předevčírem jezdil
Si v Afgánistánu na misi nebo co??
ne ne,nejsem... Ale u nás bylo jak vymetýno a silnice suchý... Musel jsem.
Upravil Kubrt dne 15.12.2010 13:17
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
jencekgs napsal:
To MM, Remus, Kubrt, Zima teprve začala.
nezačala,já předevčírem jezdil
Ty vole, já jezdil v pondělí taky.Držkou po ledu. Dopadlo to tak, že jsem dobitej jako sviň a mám propíchnutel malík u pravé ruky, dobitej loket, fialový koleno, výrustek inteligence na temeni.... A to jsem nepoužil ani žádnej stroj. Zaháněl jsem slepice, telefonoval s dcerou a šel si otevřít barák a najednou, kde se vzala, tu se vzala - ledová plocha a já hajal, v malíčku zabodnutý klíče, telefon jsem hledal hodinu po kouskách.....prostě super večer. A pak že zima není a že mě nehrabe.....Jen co se zbavím obvazů a budu si moct alespoň utřít zadek, bude hnedle lépe ....doufám. Takhle jsem se nedomlátil ani na motorce a nebo lyžích.
A pointu to má v tom, že 1.12. mě skončila úrazová pojistka a nová začne 1.1.
Upravil Medik dne 15.12.2010 13:28
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tu Medik: Pěkná Humoreska. Tak snad se uzdravíš dřív než sleze sníh. A tím nechci říct aby tu byl sníh do března
Moje říká pořád že chlap neumí dělat dvě a víc činností naráz.Splněný sen moje 1100GS
jencekgs napsal:
Tu Medik: Pěkná Humoreska. Tak snad se uzdravíš dřív než sleze sníh. A tím nechci říct aby tu byl sníh do března
Moje říká pořád že chlap neumí dělat dvě a víc činností naráz.
Ale jo, už jsem to trochu rozhejbal a hlavně - o víkendu musím nahodit udírnu, bo máme káď mastnoty a čas je nejvyšší. Nejen Bohumil rád uzenéLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Autodestrukce se ti spustila fakt v nejblbější čas i okamžik.H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Efendi napsal:
Tady na fóru je cca 2000 členů. Kbyby každej dal pětku, tak nikdo nezchudne a vyjde to třeba na 4 nové studny. A za to, že tam maj problémy s vodou ty lidi opravdu nemůžou, to mi snad tvrdit nechcete.
Když by vzali klacky, kameny,stloukli si žebříky a opravdu chtěli, tak si studny sami vykopou. Myslíš že 1000let starý studny v poušti vyhrabali kdysi dolarama?
Přijde mi to stejně marná investice, jako stavět cikánům nový sídliště.
Ale investovat do lidí v Evropě má pro mě stále větší logiku, než do lidí kdekoliv jinde...
Když nechtěj pít, ať nepijou, když by chtěli, udělají si studnu.
Černocha naučili v Americe makat za 100let biče. Když do nich přestali řezat, 60% jich přestalo dělat... prostě maj jinou mentalitu,tak musej žít v době kamenný nebo do nich musíme sypat.
Každý svého štěstí strůjcem - to je můj názor dneska ráno.
Boha chlape a kdo ty cernochy do ameriky dovezl? Kdo kolonizoval afriku? Mozna si neuvedomujes to, ze denne v africe maka dost podstatna cast lidi podstatne vic nez ty, jenom proto aby se napili. Az budes chodit 3hodky pro vodu a tri zpatky protoze proste jinou sanci nemas, mozna to uvidis v jinych souvislostech. Oni nemohli jit do skoly protoze ji proste nemaj. My mame to stesti, ze zijeme v Evrope, oni ne.
Nechces to videt... v pohode. Ale nemel nesmysly.
Já už k tomu fakt nechtěl nic psát, ale...*pissed*
Kdybys Ty to měl k nejbližší vodě tři kiláky, žrádlo do huby jednou za tři dny a školu pro děti žádnou, tak si naflákáš fakanů plnou chýši? A jestli už budeš taková delina a uděláš si je, tak na ně s holou prdelí budeš čumět, jak nemají co žrát a se*rou na ně mouchy a budeš jenom čekat na mezinárodní pomoc odněkud z horoucích pekel, místo abys to zapakoval a táhl někam, kde se dá sehnat něco k žrádlu a k napití????
Jestli jo, tak Tě fakt vůbec nelituju...
Upravil radosek dne 15.12.2010 14:43
Efendi napsal:
Boha chlape a kdo ty cernochy do ameriky dovezl? Kdo kolonizoval afriku? Mozna si neuvedomujes to, ze denne v africe maka dost podstatna cast lidi podstatne vic nez ty, jenom proto aby se napili. Az budes chodit 3hodky pro vodu a tri zpatky protoze proste jinou sanci nemas, mozna to uvidis v jinych souvislostech. Oni nemohli jit do skoly protoze ji proste nemaj. My mame to stesti, ze zijeme v Evrope, oni ne.
Oni by je zase rádi odvezli zpátky kde je vzali, tím si buď jistej. Za blbost se platí.
Až budu chodit 3 hodiny pro vodu? Co to plácáš? Proč bych to dělal? Já pracuju 10hodin denně, tak mi teče do baráku trubkou. ;-)
Jen blázen by bydlel někde kde voda není... pokud se rozhodne tam bydlet, jen blázen si může myslet, že bude mít stejné pohodlí jako ten u vody....A úplněj magor si může myslet, že mu tam někdo bude vodu zadarmo nosit!!!
Hledej příčiny, než začneš hledat řešení.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Já už k tomu fakt nechtěl nic psát, ale...*pissed*
Kdybys Ty to měl k nejbližší vodě tři kiláky, žrádlo do huby jednou za tři dny a školu pro děti žádnou, tak si naflákáš fakanů plnou chýši? A jestli už budeš taková delina a uděláš si je, tak na ně s holou prdelí budeš čumět, jak nemají co žrát a se*rou na ně mouchy a budeš jenom čekat na mezinárodní pomoc odněkud z horoucích pekel, místo abys to zapakoval a táhl někam, kde se dá sehnat něco k žrádlu a k napití????
Jestli jo, tak Tě fakt vůbec nelituju...
Mě litovat nemusíš, to fakt ne. A slušněji pls. To, že si nejchudší a nejslabší pořídí nejvíce potomků je dáno přirozeným výběrem kterým se tady kde kdo ohání aniž by asi tušil oč jde. Čím více, tím větší šance, že někdo přežije. Kam se mají spakovat a jít?
Upravil Efendi dne 15.12.2010 14:59
Efendi napsal:
Oni by je zase rádi odvezli zpátky kde je vzali, tím si buď jistej. Za blbost se platí.
Až budu chodit 3 hodiny pro vodu? Co to plácáš? Proč bych to dělal? Já pracuju 10hodin denně, tak mi teče do baráku trubkou. ;-)
Jen blázen by bydlel někde kde voda není... pokud se rozhodne tam bydlet, jen blázen si může myslet, že bude mít stejné pohodlí jako ten u vody....A úplněj magor si může myslet, že mu tam někdo bude vodu zadarmo nosit!!!
Hledej příčiny, než začneš hledat řešení.
Jsi demagog. (ty tu vodu máš, oni ne. oni se nemohou sebrat a odejít) A pokud chceš znát příčiny, tak dokud se do toho nenavezla v historii Evropa a naše bílá inteligence, tak jim tam bylo poměrně fajn.
Efendi napsal:
Jsi demagog. (ty tu vodu máš, oni ne. oni se nemohou sebrat a odejít) A pokud chceš znát příčiny, tak dokud se do toho nenavezla v historii Evropa a naše bílá inteligence, tak jim tam bylo poměrně fajn.
Tak tedy zorganizujte humanitární odchod bílejch, seberte čmoudům hadry, auta, zbraně, hrnce, zrcátka, korálky a nechte je zase nahatý čmárat klackem do písku.
Jako Republika můžem přispět statisícem nových divochů, které si tu roky civilizujem...
H.
Efendi napsal:
...že si nejchudší a nejslabší pořídí nejvíce potomků je dáno přorozeným výběrem ... čím více, tím větší šance, že někdo přežije......
Ale teď jsi si odpověděl sám ... podle toho co jsi napsal je tedy přirozené, když všichni nepřežijí ... tak na co tedy humanitární pomoc???
Omlouvám se, nemůžu tady dál plkat o problémech chudáků bez vody a bez perspektivy v rozvojovém světě. Narozdíl od nich musím makat a tu práci za mě nikdo neudělá... Ledaže bys na mě uspořádal sbírku a můžeme tu kecat třeba až do večera...