Tak se moc neožerte a ŠČASTNÝ NOVÝ ROK KLUCI A HOLKY!!!
...kulturnost je pouze nátěr, který je velmi lehce rozpustný v alkoholu...
...pošli do pr...e každého dřív, než tě stihne nas..t...
...je těžké být debilem, pač konkurence je veliká...
toš já vám všem, taky vašim blízkým do toho Novýho roku přeju všecko nej, aby to bylo minimálně tak jak letos, nemusí to být lepší, stačí když to nebude horší. Hodně najetých km, hodně nových zážitků, pohodu a hlavně toho zdravíčka co nejvíc. To ostatní se dá vždycky nějak udělat
Vše nejlepší,mnoho šťastných kilometrů v roce 2011 přeje i moje maličkost.Už se nemohu dočkat,i když to čekání jsem si zkrátil výměnou gufera na vstupní hřídeli převodovky.
Tak žiju,ani hlava mě nebolá.Naščestí sem to nemíchal a aji ve sklepje chlastal slivovicu.No a novoroční přípitek taki slivovica Akorát fčíl dyš si brknu tak mám pocit že sem sežral sklinku povidel Takže vitajte kamarádi ftom novím rocku a hlavně ať ta zima ide uš do prič.
Upravil Bohumil dne 01.01.2011 12:37
Kupredu spatki ni krok...
Pozdě ale přeci, všem přeji tolik šťastných kilometrů, kolik si sám přeje, parádní jízdu a pohodový dojezd, žádnou ránu a velkej oblouk kolem blbců, těch je stále dost, někdy mi připadá, že je snad někde klonujou a ať to stojí jen tolik, co musí, ani kačku navíc, krom plánovaných investic.
Kubass