Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 6 z 6:   1  ...  3    4    5    6  

nechci uz taby tady toto bylo :)
vevis
Přidané 12.02.2011 12:19

Moderátor
Registrace: 05.03.08
adventure73-pardal napsal:
A Vevis na kdy planujes jarní Machov? Snad se tam muze i na jine motorce než na BMW? S Vladou doufam, ze se taky projedem na novych strojich no a s Radoskem se brzy budem motat u Sadilka a to jsou dny na ktere se tesim uz ted. Jo a jinak Vam ty Vase skvelý ženský přeju, a at je to jezdeni baví čím dal vic, ono to stejne delame i kvuli nim, kdyz vime ze maji radost kdyz je svezem, ne?

Jsem domluvenej s Fifou,ze na jare udela on Sumavu.Prej s tim pocita.thumbs upSnad by mu to ted mohlo vyjit bez deste.Ja uvazuju nad tim,ze bych Machov udelal v cervenci,ale netusim kolik lidi tou dobou planuje treba dovolenou.Ja na ni jezdim pouze pred sezonou nebo po sezone.Takze me by to vyhovovalo.A jeste nevim jiste,jestli to udelat tam co minule,nebo u Hanibala?Tam ted budou k dispozici 2 louky a mam slibenou i profesionalnejsi obsluhu a otviracku oba dny min. do 2 hodin rano.Tak uvidime.
PS: Diky rozchodu a rozvodu s prvni manzelkou dnes jezdim na motorce,docela slusne lyzuju a mam spoustu super kamaradu!thumbs upA hlavne mam dnes lepsi manzelku nez jsem mel predtim a to jsem si o te prvni myslel,ze je uplne nejlepsi!Grin A popravde nebyt kamaradu,novych konicku a hospody s dobrym kolektivem,tak nevim jak by to se mnou dopadlo.Grin
A pro Randolfa: Prislo to samo.Tou dobou jsem se snazil uplne jinde a tam se nedarilo.Ale kdyz jsem najednou byl zadanej,tak byl z niceho nic zajem a ja se musel rozhodovat co vlastne chci.GrinAle to neni tak spatny.Furt lepsi nez kdyz neni z ceho vybirat!Grin
Upravil vevis dne 12.02.2011 12:47
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

Ivo Bohuslav
Přidané 12.02.2011 14:50

Registrace: 28.08.07
Hanibal už nemá koně?

vevis
Přidané 12.02.2011 16:12

Moderátor
Ne uz ne.Zatim ho dal nejakejm holkam a asi jim ho proda.Zjistil,ze to neni takova sranda.Ono to nestaci jit se na nem jednou za 14 dni projet.Grin

Dan CB
Přidané 12.02.2011 18:40

Registrace: 11.02.09
vevis napsal:
adventure73-pardal napsal:
A Vevis na kdy planujes jarní Machov? Snad se tam muze i na jine motorce než na BMW? S Vladou doufam, ze se taky projedem na novych strojich no a s Radoskem se brzy budem motat u Sadilka a to jsou dny na ktere se tesim uz ted. Jo a jinak Vam ty Vase skvelý ženský přeju, a at je to jezdeni baví čím dal vic, ono to stejne delame i kvuli nim, kdyz vime ze maji radost kdyz je svezem, ne?

Jsem domluvenej s Fifou,ze na jare udela on Sumavu.Prej s tim pocita.thumbs upSnad by mu to ted mohlo vyjit bez deste.Ja uvazuju nad tim,ze bych Machov udelal v cervenci,ale netusim kolik lidi tou dobou planuje treba dovolenou.Ja na ni jezdim pouze pred sezonou nebo po sezone.Takze me by to vyhovovalo.A jeste nevim jiste,jestli to udelat tam co minule,nebo u Hanibala?Tam ted budou k dispozici 2 louky a mam slibenou i profesionalnejsi obsluhu a otviracku oba dny min. do 2 hodin rano.Tak uvidime.
PS: Diky rozchodu a rozvodu s prvni manzelkou dnes jezdim na motorce,docela slusne lyzuju a mam spoustu super kamaradu!thumbs upA hlavne mam dnes lepsi manzelku nez jsem mel predtim a to jsem si o te prvni myslel,ze je uplne nejlepsi!Grin A popravde nebyt kamaradu,novych konicku a hospody s dobrym kolektivem,tak nevim jak by to se mnou dopadlo.Grin
A pro Randolfa: Prislo to samo.Tou dobou jsem se snazil uplne jinde a tam se nedarilo.Ale kdyz jsem najednou byl zadanej,tak byl z niceho nic zajem a ja se musel rozhodovat co vlastne chci.GrinAle to neni tak spatny.Furt lepsi nez kdyz neni z ceho vybirat!Grin

Mám Vevis stejné zkušenosti jako ty s rozdílem že místo lyží jsem osedlal snowboard Grin, jinak se mi po rozvodu naskytla nynější ženská, která kdysi jezdila a proto jsem ji pořídil 650GS.Má ještě větší absťáky po ježdění snad než já a když z motorky spadne, tak ji to ještě více nabudí na ni nasednout,Za rok společného života ani jedna nesmyslná manželská hádka a když usínáme, tak se slovy:Tak kam jedeme dnes?GrinJe prostě ADVENTURE.Tím chci říct, že leč jsem už nedoufal, tak ZÁZRAKY SE PROSTĚ DĚJOUthumbs up

vevis
Přidané 16.02.2011 18:10

Moderátor
Dan CB napsal:
Mám Vevis stejné zkušenosti jako ty s rozdílem že místo lyží jsem osedlal snowboard Grin, jinak se mi po rozvodu naskytla nynější ženská, která kdysi jezdila a proto jsem ji pořídil 650GS.Má ještě větší absťáky po ježdění snad než já a když z motorky spadne, tak ji to ještě více nabudí na ni nasednout,Za rok společného života ani jedna nesmyslná manželská hádka a když usínáme, tak se slovy:Tak kam jedeme dnes?GrinJe prostě ADVENTURE.Tím chci říct, že leč jsem už nedoufal, tak ZÁZRAKY SE PROSTĚ DĚJOUthumbs up

thumbs up Jednou jses nahore,jednou dole! A nakonec asi kazdej ma,co si zaslouzi.Wink

Pardal
Přidané 26.02.2011 14:26

Registrace: 08.04.07
Tak uz jsem to vyřešil abych nebyl doma sam :-)
img1.rajce.idnes.cz/d0103/4/4227/4227748_8c9e93e884562d12f281f7aa294093eb/images/P1010444.jpg
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
bluesbery
Přidané 26.02.2011 14:33

Registrace: 01.06.08
Pěkná...
Ta schránka na nářadí pod levým výfukem je z plastu nebo kovu ? Kde jsi ji pořídil ?

www.temax.cz
xavier
Přidané 26.02.2011 15:24

Registrace: 29.07.07
bluesbery napsal:
Pěkná...
Ta schránka na nářadí pod levým výfukem je z plastu nebo kovu ? Kde jsi ji pořídil ?

Je to z plastu, dam krk na to, ze to je toto http://www.outlet...t-naradi-2Wink
Aktualne 1250 GSA HP

randolf
Přidané 26.02.2011 16:02

Registrace: 27.04.08
...
Upravil randolf dne 26.05.2011 22:43

Strana 6 z 6:   1  ...  3    4    5    6  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 49
Členové on-line: 1
GSPETR

Registrováno: 8,713
Nejnovější člen: patrin

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 3.04 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI