100bubu napsal:
fiha no super foto. mam jednu otazočku. záznam z garmina o prejdenej trasy by sa nenašiel? rad by som pozrel kaial ste išli
když mě s tím pomůže kolega tak by to určitě šlo
super dakujem. alebo ak maš tak ulož subor do mapsourc a možeš my to poslat emailem
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
na tych gumach - klobuk dolu
mnoho fotiek keby som prelozil s nasimi zpred 5 rokov tak by boli jak cez kopirak
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
po kom uz v zahranici chteli vubec ridicak? po me vzdycky jen pas a papiry a zelenou kartu... v albosi z gusine do vermoshe mel kamos problemy pac nemel na plne moci cervene kulate razitko, ale slibil, ze se bude vracet pres stejny prechod... samozrejme, ze nevracel...
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Rzbynek napsal:
obracím se na zkušené cestovatele po Albánii. Letos jedu poprvé do této země, poradíte na co si dát pozor a co NEJ mít sebou. Jedeme koncem června, pokud by měl někdo zájem může se ozvat. Jsme tři z Brna jedem okolo 22.6. díky
dej si majzla akorat v Kuksi, vyrostci radi vytahuji klice ze zapalovani kdyz se rozjizdis, pak tam nejsou vika na kanalech... tak at si nezboris motorku... mej porad zasobu vody, nektery prejezdy jsou dlouhy a je sucho a horko... pak se hodi nejaky repelent, pripadne takovy ty kourici spiralky proti ****m co pijou krev... a ve Vermoshi pokud budes nekde pobliz civilizace, tak se moc nepohybujte treba pri koupani nahati, protoze tam maji mistni vyhlasku, a muze se za to jit na chvilu brucet.... a hlavne tam nic nezapalte
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
mimochodem... nejaky jeden jediny par, ktery by se chtel pridat? startuje se pristi sobotu rano... tedy 18.6. Ale ne jen jezdeni... proste cestovani a vice mene v prirode, trasy stejne jako jezdi vsichni ostatni, teth, vermosh, lurska jezera(to jsem zvedav), kolem mak hranic do librazd... a hlavne nic neresit neresit cas, nespechat a kde je pekne zastavit, ne jen na benzinkach a fastfoodech nebo kdyz je hlad... Jedeme asi do konce prvniho tydne v cervenci...s tim, ze zaver by mel byt asi na lefkade a na ceste zpet jeste neco videt... kdo viii?? rozdelit se neni problem trasa plus minus nachystana, ale kdyz nas neco svede z cesty... tak zase ... neresit ... plany jsou od toho aby existovaly predstavy a sny chiptdm(zavinac)seznam.cz
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
ChipGS napsal:
mimochodem... nejaky jeden jediny par, ktery by se chtel pridat? startuje se pristi sobotu rano... tedy 18.6. Ale ne jen jezdeni... proste cestovani a vice mene v prirode, trasy stejne jako jezdi vsichni ostatni, teth, vermosh, lurska jezera(to jsem zvedav), kolem mak hranic do librazd... a hlavne nic neresit neresit cas, nespechat a kde je pekne zastavit, ne jen na benzinkach a fastfoodech nebo kdyz je hlad... Jedeme asi do konce prvniho tydne v cervenci...s tim, ze zaver by mel byt asi na lefkade a na ceste zpet jeste neco videt... kdo viii?? rozdelit se neni problem trasa plus minus nachystana, ale kdyz nas neco svede z cesty... tak zase ... neresit ... plany jsou od toho aby existovaly predstavy a sny chiptdm(zavinac)seznam.cz
Chci se jen zeptat jestli jsi uz nekdy jel Teth?Vermosch ve 2 pro dobreho offroudaka mozna,ale ten Thet to bude trapeni!V jednom relativne v pohode,ale cely ve stupackach.Neumim si predstavit,ze bych sedel.A jestli chcete z Tethu pokracovat na Skhoder,tak pocitej s tim,ze tam misty chodi motorka na dorazy i v jednom!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
ChipGS napsal:
Chci se jen zeptat jestli jsi uz nekdy jel Teth?Vermosch ve 2 pro dobreho offroudaka mozna,ale ten Thet to bude trapeni!V jednom relativne v pohode,ale cely ve stupackach.Neumim si predstavit,ze bych sedel.A jestli chcete z Tethu pokracovat na Skhoder,tak pocitej s tim,ze tam misty chodi motorka na dorazy i v jednom!
Potvrzuji Vevisovo slova. Před týdnem jsem se vrátil z Albánie. Theth jsme jeli z Boge, to je celkem ještě dobrý asi 17km, ve dvou by se to asi i dalo, ale žádná pohodová jízda by to nebyla.
Druhý den z Thethu do Shkoderu, cca 50km místy docela velkých výmolů, děr a kamenů.
Ve dvou bych to jel jen, kdyby mne k tomu někdo donutil, ale né dobrovolně.
Kemp ve Shkoderu 2E stan + sprcha, 7E platili koláci od Kudrny za "hotel" + sprchu a nám nabízel 11letej klučina (uměl velice dobře anglicky) "hotel" + jídlo + sprcha za 20E, zvolili jsme stan.
Když budete v Thethu, určitě zajděte do baru u Sokola, je to u té jediné věže, co tam je. Je to tam úplně boží a mají tam studený pivo, měli jsme tam asi 5 kousků.
No, do tehtu ve dvou jsem jel v roce 2006, pravda, ze jsme si parkrat v tech serp. lehli, ale to me nenapadlo si malinko pomoct spojkou pak z kuksu do peshkopi byl takovy horsi usek a podel more jeste nebyl asfalt, co ja vim? v rumunsku jsme jeli horsi veci ve dvou ... minuly rok jsem jel sam, ale whisky ve dvou... a pravda moje motorka sla obcas na doraz, ale po vymene pruziny jsem se jeste nadoraz nedostal a prepeti mam uplne povolene. Hyperpro muzu doporucit hodnota tvrdosti je stejna, akorat je asi trochu progres.
diky za doporuceni.. zachytnyho bodu i piva v tethu
me nikdo jezdit s holkou nenuti... minuly tyden jsem si zajezdil jen s chlapama, a ted ve dvou...ja to tak chci a neni to spatny a nemusim slintat po nedavacnych albankach krasnych ale namyslenych kosmopolitnich albankach a psal jsem nejedu si zajezdit, ale jedeme trajdat... a nikam nespechame a kdyz bude potreba tak proste seskoci, ve 32 letech by to jeste mela zvladnout sak ja vam pak napisu... co se pocita za pad? musi to byt za jizdy nebo staci kdyz se clovek slozi kdyz zastavi? to se mi stava nejcasteji :-D
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Do Thethu jste ve dvou jeli z Boge? To je totiž ještě celkem pohodová cesta, zato z Thethu do Shkoderu to je o poznání horší a hlavně asi 3x tak dlouhý.
100bubu napsal:
Thethu do Shkoderu by sa dalo zíst na touranckách?
Záleží na jezdcových schopnostech, ale řekl bych, že dalo. Ony ty cesty jsou většinou kamenité, a i když nám každou noc pršelo, tak přes den byla jen občas někde louže. Je tam akorát pár úseků z kopce a do kopce, kde jsou drobné kamínky, ale podle mne by to Tourancky pobraly.
ChipGS napsal:
tady na tom prejezdu se mi potvrdilo ze investice do pruzin hyper se vyplatila ve dvouch plne nalozenej a super jizda kaazdymu doporucuju jediny minus byla bourka je to neprijemnej pocit kdyz kolem slehaji blesky a neni se kde schovat
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“