swat napsal:
Zkoušeli jste na to mlžení aplikovat sprchový gel nebo jar? Poté rozleštit papírem, nechá to takový film. U mě dobrý.....sice mám araiku, ale je to shit a už bych ji nechtěl nikdy!!!
Zkoušel, nepomohlo - ale te´d je samozřejmě otázka v kombinaci s tou zavřenou klapkou, jak by se to chovalo....všechno marno
swat napsal:
Zkoušeli jste na to mlžení aplikovat sprchový gel nebo jar? Poté rozleštit papírem, nechá to takový film. U mě dobrý.....sice mám araiku, ale je to shit a už bych ji nechtěl nikdy!!!
Zkoušel, nepomohlo - ale te´d je samozřejmě otázka v kombinaci s tou zavřenou klapkou, jak by se to chovalo....všechno marno
Takhle... Mě se jako nikdy nezamlžila úplně celá, ale postupně od nosu a někde v půlce hledí to přestalo... Větrák otevřený... Kdybych ho zavřel, tak určitě vidím jen mlíko...
swat napsal:
Takhle... Mě se jako nikdy nezamlžila úplně celá, ale postupně od nosu a někde v půlce hledí to přestalo... Větrák otevřený... Kdybych ho zavřel, tak určitě vidím jen mlíko...
To jsem jel s Kubrtem na Třpytku 200km v slušným chcanci...do tý doby se mi plexi nikdy moc nemlžilo...ale při týhle vyjížďce hned po 20-ti km totální mlha...musel jsem rukavicí stírat zevnitř abych něco viděl...no...a asi po 150-ti km jsem zjistil,že jsem si zavřel ten větrák. Pak už to bylo dobrý...
Upravil zetor dne 11.01.2013 10:39
Ja mam F4 taky v Uvexu, ale asi mam mensi hlavu nez zdejsi osazenstvo.Mam helmu Sko a tam se ty sluchatka vlezou jen tak tak. A navic je nemuzu dat uplne naproti usim. Ale s prenosem zvuku i tak neni problem.Drobatko jsem musel vymackonou i vypln. Ale tusim ze od Mka je skorepina vetsi.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Tak jsem instaloval F5. Mikrofon nejde skoro nalepit - materiál na přilbě je lepení odolný na 100 % (odmastil jsem to 3x-beze změny). Nakonec jsem to napasoval pod deflektor. Reproduktory jsem umístil do podle mého názoru připravených kapsiček v bočnicích (poku to tak bylo zamýšleno výrobcem...)
Dle mne zatím žádná sláva. Zkoušeno tak 15 minut během instalace a rozhodně lehce tlačí. Při představě X hodin jízdy v kuse to takhle nesmí tlačit. Do konstrukce se mi nechce zasahovat.Takhle ale bude asi špatné,takže co s tím u této přilby????
Díky
Kluci, sorry, zapomněl jsem včera napsat. Nicméně Paul má pravdu a to samé bych doporučil i já. Reproduktory jsou kvalitní a nevadí, když je dáte pod tu vystýlku v oblasti uší. Já je měl taky zprvu venku, ale delší trasy to nešlo.
Mikrofon jsem měl nalepený chvíli, taky upadl a lepit ho něčím pořádným jsem do helmy nechtěl. Jedině zkusit sucháč od 3Mka, ale já to vyřešil tím, že jsem ho trošku zatáhl pod boční lícnici a ten mikrofon jak je dlouhej, tak vychází skoro přesně před pusu. A problém nemám, všichni mě dobře slyší.
2 LukyGS: K té vyklápěčce, skočím do garáže a nafotím ti, jak to máme v System 5ce. Každopádně co je jasné, chce to tam dávat mikrofon na ramínku a já musel vyndavat i výstelku, rozvést F4 a vrátit zpátky. U Uvexy a Acerbisky jsem to tam narval jen pod odchlýpnutou výstelku.
newman napsal:
Nechtěl jsem se původně přiznat,abych nebyl za ****a,ale vidím,že nejsem sám. Pěkný objev po roce a čtvrt....
Jasně, že nejsi sám, dobrovolně se přiznávám taky. Ale chci vám všem moc poděkovat, protože hláška k této diskusi mi přišla jeden den před odjezdem do Afriky. Jelikož jsem o tom samozřejmě taky nevěděl, tak první věc kterou jsem udělal před měsícem po vyndání motorky a oblečení z kontejneru v Ghaně, jsem se vrhl na Uvexku a vyškubl tu záslepku. Jelikož se tam teploty pohybovali mezi 35 - 38 stupni, tak jste mi zachránili mozek před uvařením . Kdo by měl zájem o info o cestě, může kouknout na www.trophyteam.cz
hanzelka
Zdravím pánové,měl bych takový asi hloupý dotaz.
Je možné vvměnit upínací system kolem krku u Uvex enduro za jiný(O kroužky)
Mám vystouplý ohrizek na krku a fakt to s tou šílenou konstrukcí nebudu dávat. Tlačí to a sotva polknu.
Díky
Myslis spis D krozuek, nejaka svadlena by to asi zvladla. Uvex enduro carbon uz je ma, ale jestli se to prodava jako nahradni dil netusim. vzhledem k tomu, ze Uvex ukoncil vyrobu o tom dost pochybuju.
Caute, mam dotaz. Jak setrne ocistit antifog na Uvex Enduro? Mam uz plexi zevnitr zaprasene a zafunene.Nerad bych asi se mi to zacalo mlzit.Zatim funguje bez problemu.
I pád na hubu je pohyb kupředu
já to myju jen čistou vodou a jen prstama, žádný hadr nebo houba - tím vrstvu strhneš. už jsem to tak myl asi 3x, 4x, ale je fakt, že už se mi teď taky začíná mlžit, holt nic není věčný Možná by to šlo i nějakým jemným mýdlovým roztokem ale bál jsem se toho, takže jen vlažná voda a hodně času....
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS