Hranicar napsal:
@griffon: ze jsem tak smely, kdy muzeme cekat dalsi epizodu? A proc tam bylo rozdeleni trasy?
Moc pekne udelane video!
Bude to jako seriál, ale každá epizoda bude z jiné cesty....takže si budeš muset počkat na příští rok!
A díky za pochvaly...mi to alespoň dodává trochu vůle do příště, protože kdyby ne,tak se na to příště už vykašlu...tolik času mi to sežralo...
Lítat dál....a výš....a dál!!!
Hranicar napsal:
@griffon: ze jsem tak smely, kdy muzeme cekat dalsi epizodu? A proc tam bylo rozdeleni trasy?
Moc pekne udelane video!
Bude to jako seriál, ale každá epizoda bude z jiné cesty....takže si budeš muset počkat na příští rok!
A díky za pochvaly...mi to alespoň dodává trochu vůle do příště, protože kdyby ne,tak se na to příště už vykašlu...tolik času mi to sežralo...
Griffon - je to moc pěkně zpracované a opravdu hodně zajímavé, taky jsem to zhlédl úplně celé. Klobouk dolů s těma cestama a pěšinkama :-D... Jen bych se chtěl optat kolik jste měli celkem kamerek?
Život je krátkej, je potřeba si ho užít naplno! - tak proto BMW GS
Do Garmina bych snad něco měl mít...pak mrknu a kdyžtak pošlu.
Teda Griffone fakt paráda. Místama jste docela dobrodruzi! Také bych moc prosil poslat Garminní GPS Track - kolem jsme něco projezdili a ještě se tam chystáme, určitě by nám to pomohlo vidět nová zajímavá místa!
VojtechPolicky napsal:
Jako otáčet motorku na dvou metrech čtverečních s představou, že sletím volným pádem někam..... nikam.. téda odvaha :-)
Tato pasáž mě taky hodně zaujala - viz dále i můj dotaz na autora.
A podobně ještě i hodně před tím (okolo 15. minuty) i ten přejezd "příkopu" po těch trámcích, kdy pak ta 1150GSA při couvání sjela zase zpátky a položila se ze svahu vlevo od cesty (jak se to už zřejmě unavenému jezdci nečekaně rozjelo dozadu, když asi brzdil jenom přední brzdou).
To griffon:
Předně díky za moc pěkný dokument i za tu práci při jeho tvorbě!
Měl bych ale dotaz k tomu otáčení obou strojů na centrálu (na té úzké a dál už asi pro ta velká GS Báwa neprůjezdné cestě):
Takhle z pohodlého křesla doma viděno, ve hře už bylo docela dost... Nebylo by proto bývalo jistější sundat ty kufry a bagáž?
Nebo jste to tehdy na místě (a možná už unaveni) vyhodnotili i s tou plnou náloží ne jako hazard, ale ještě jako běžný riziko?
A jestli můžu, ještě druhý dotaz nebo postřeh:
Ta GSA mi oproti 11ce připadala na této cestě celkově jaksi o dost víc problematická než ta 11ka...
Bylo to jenom její větší váhou a výškou nebo na tom měl svůj podíl i její jezdec? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Kluci, předem bych chtěl všem poděkovat, za tak pěkné komentáře...ani nevíte, jakou mi to vytvořilo radost ve tváři!!!
petrguss: To se týká počtu kamer, tak jsem měli každý jednu a tak různě jsme to kombinovali, jak ná napadlo. Tohle byla taková první cesta plnohodotně s kamerama. A jelikož na to nemáme žádné školy, počítám, že se poučíme do příštího dílu a záběry budou o trochu pestřejší
Dovi: 1:Motorky jsme otáčeli ne na velkých, ale na malých stojáncích! S bagáží nebyl problém...na tom policajtu to jde vždycky dobře, když to na něj pěkně naklopíš.
2. Shrnu to jednou větou: Já jsem malej na velký motorce a on velkej na malý motorce a ještě k tomu měl trochu vyčvachtaný tlumiče, takže často chytil spodkem, kdežto já ne. Takže prostě když jsem potřeboval došlápnout, tak na špičce nohy prostě těch 300 kilo neudržim a z toho pramení celková nejistota v těžkym terénu a všechno vlastně z pád z místa. Ale už se pracuje na nápravě....1100ku jsme zvýšili...museli jsme teda trochu řezat do podsedlovky, ale dopadlo to dobře a já si zase vyrábím nový kus tlumiče z duralu, který mi to zase o ty tři centimetry, co potřebuju, sníží. Takže příště budeme padat buď oba a nebo nikdo
Lítat dál....a výš....a dál!!!
Díky, a ať se vám oběma daří __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
V tomhle vlákně jsme našli inspiraci pro poslední dovču a protože já se brzdím a nejsem schopnej nic sepsat tak se toho ujala přítelkyně - je to sice trochu "holčičí" čtení ale aspoň něco :-) http://www.jawama...ravelid=99
PS: to video z predesly diskuze je opravdu skvělý !!!
Upravil milanek dne 06.02.2013 12:07
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)