Zelinar napsal:
to francis: minimálně k zamyšlení, dává to smysl..
to tonda: díky za uklidnění, jen prostě nechci mít problém, dělá-li to všem u seriovek, v tom případě neřeším a beru to jako vlastnost. Motorku mám komplet v origo stavu i s papírovým filtrem a rád bych to tak nechal. Slo mi hlavně o to, zda ta díra (kterou jsem u origo stavu R1200RT 2007 vubec neměl) nedělá nějakou neplechu co se ventilů atd týče, moc nebo vlastně vůbec se v tom nevyznám. Ta díra jde nejvíc znát na 5 a 6tku, prostě to dýl trvá než ji přejede. 1-2-3 zařve a jsem za dírou. Plácnu 6tka dálnice 3500ot 100km/h vezmu za plyn zrychluje, pak kolem 5tis ot 150km/h pomalu přelejzá a od 160ti zase zabere. Sice takhle normálně nejezdím a jezdit nebudu, ale musím se s tou dírou nějak serznámit a vzít ji za normální.
Apropo, tak jak jsem to popsal, se to projevuje i u ostatních?
Děkuji za informace, mám motorku krátce, je to moje zatím nejdražší mašina, tak mám prostě starost...
To je dobře,že máš radost,přejeme ti to,ale už prosím tě míň čti a více jezdi máš dobrej ročník tak si ho užívej a neřeš pořád otázky na který je zde 10x odpovězeno,viz olej máš ho napsanej vzadu na servisce.
Mno, asi máte pravdu. Zkusím něco pojezdit než začnu vypisovat. Zatím se mi víceméně každá otázka časem tak nějak vysvětlila sama (viz. olej - už nechybí, už se našel). Řeknu vám, ten motor nelze nemilovat...
to Bohumil: vokolo (cíleně) určitě zjara pojedu
Pomalu začínám chápat motto : neřeš a jezdi...
Díky za trpělivost
Upravil Felix GSA dne 15.09.2021 06:26