zahorak napsal:
Je to ešte dalako tak skusim o tyden skurej alebo uvidime či ten termin ktori som planoval bi pasovalo viacerim ludom.Chel bysom ist aj Kubrtovi na sraz
Tak tak,daleko to ještě je.U mě je to podmíněný tím,že v termín,kdy dělám Třpytku je v tom samém kempu v sobotu odpo turnaj v plážovém volejbale(který se nás až tak netýká) a večer kapela,která nehraje špatně.Určitě se ale mužem posléze dohodnout na termínech abychom si vzájemně nekonkurovali
Machov vidim na zacatek ,max.polovina cervence.(par lidi uz s tim pocita,termin muzem domluvit na sumave.Myslim,ze je to idealne mezi sumavou a trpytkou.)
A ke Trpytce samozrejme musime,kdyz tam budou kvuli Kubrtovi stavet novy zachody!Novy vlastne ne,protoze zadny stary tam nejsou ,tak proste zachody.Vsechno prej bude na fotobunku,samoumivaci prkynko,pro holky bidety a spousta dalsich vychytavek!
A bude tam i hygyenický odstraňovač tampónů? To Kubrt určitě ocení
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hele vy dva kolaboranti,vyfoťte se ve světlé nad sázavou u Kotana - hlavy u sebe a dejte si to do profilu,jeden za osmnáct a druhej bez dvou za dvacet.....
Nechcete radeji pomoci Zetorovi s řízením motocyklu?
no stačí říct
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Takže já hlásím Rybíze a paní Rybízovou, Těšíme se na staré známé tváře a dobou zábavu. A třeba vyhraju zase od Bystřickýho čepici. S tou i spím...
Ať se děje co chce beru dovolenou... :-D
Jizvy dokazují, že se minulost stala....
Jak jsem už napsal,pokusím se.Už jen proto,abych se dozvěděl odkud Kubrt bere ta moudra a kdo Vevisovi prozradil,že na Třpytce nebyly záchody.
Upravil exvel dne 10.03.2011 20:44
exvel napsal:
Jak jsem už napsal,pokusím se.Už jen proto,abych se dozvěděl odkud Kubrt bere ta moudra a kdo Vevisovi prozradil,že na Třpytce nebyly záchody.
Si toho moc nepamatuju!Jsem to jenom tipoval.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
exvel napsal:
Si toho moc nepamatuju!Jsem to jenom tipoval.
Já tam byl sice jen do soboty ale záchody jsem taky nepotkal.