Nevím kde koupit :-(
Ale zkus se obrátit přímo na Mitas, určitě poradí...
Motocyklové a letadlové pneumatiky
Lubomír Charvát
tel.: 577 523 482
fax: 577 210 622
email: lubomir.charvat@mitas-tyres.com
tak jsou konecne nejaky poznatky estli ta guma za neco stoji
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Je to univerzální pneu schopno jezdit do Afriky a zpět, drží i na mokru s přihlédnutím k figurám. Moc nemusí mokrou trávu a v blátě se zalepí. Samozřejmě záleží na kvalitě vodiče. Kompromis. Zdravím Zmijona
Je to univerzální pneu schopno jezdit do Afriky a zpět, drží i na mokru s přihlédnutím k figurám. Moc nemusí mokrou trávu a v blátě se zalepí. Samozřejmě záleží na kvalitě vodiče. Kompromis. Zdravím Zmijona
jen se ciste informuju hledam laciny reseni na cca3 000km z velke vetsiny asfalt a asi i dalnice a za usetreny peniz koupim beneli kterej stejne hned projedu hlavne mi jde o to jak snasi tahle guma plny nalozeni ale chci skusit taky neco jinyho abych se ujistil ze TKC je sravna volbazdravim JOEA
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Má pravdu,vyzkoušeno i na nejlepším enduru na světě.
dnes jsem si koupil mitasky E 07,zadní ve 150 a přední 110-dakar,ale mám stím trochu problém
tak jak jsou vidět na fotce v přispěvku nade mnou,tak bych si představoval že se budou obě točit šípem dopředu,když si tak dám tu svou sadu k sobě,tak mi jdou šipky směru rotace pneu proti sobě
to je mi nějaké divné,že stejný vzorek se vepředu bude točit tak a zadní obráceně,můžete mi to někdo vysvětlit? Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Já jsem ten, který si v neděli u Tebe bral ty kufry a jak jsi koukal na E 07 přímo na motorce.
Je to tak, přední kolo má šípy jakoby obráceně proti logice, ale prostě to tak je Nevím důvod - jestli se pneumatika lépe čistí - ale já jsem po tom nijak nepátral. Třeba se to tu dozvíme
Upravil maser dne 24.05.2012 16:32
bystricke napsal:
dnes jsem si koupil mitasky E 07,zadní ve 150 a přední 110-dakar,ale mám stím trochu problém
tak jak jsou vidět na fotce v přispěvku nade mnou,tak bych si představoval že se budou obě točit šípem dopředu,když si tak dám tu svou sadu k sobě,tak mi jdou šipky směru rotace pneu proti sobě
to je mi nějaké divné,že stejný vzorek se vepředu bude točit tak a zadní obráceně,můžete mi to někdo vysvětlit?
Viděl jsi někdy traktor, tam se to točí taky proti logice a funguje to. Jedno řešení mám, ale nechám si to posvětit od konstruktérů a pak Vám sdělím výsledek (když to vyjde tak zítra)
Upravil joe dne 24.05.2012 16:58
maser napsal:
Já jsem ten, který si v neděli u Tebe bral ty kufry a jak jsi koukal na E 07 přímo na motorce.
Je to tak, přední kolo má šípy jakoby obráceně proti logice, ale prostě to tak je Nevím důvod - jestli se pneumatika lépe čistí - ale já jsem po tom nijak nepátral. Třeba se to tu dozvíme
Vzadu musí brát a vpředu musí líp brzdit ne? To jsou opačný pohyby i síly a tudíž musí být i vzorek naopak.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
maser napsal:
Vzadu musí brát a vpředu musí líp brzdit ne? To jsou opačný pohyby i síly a tudíž musí být i vzorek naopak.
Viděl jsi někdy traktor, tam se to točí taky proti logice a funguje to. Jedno řešení mám, ale nechám si to posvětit od konstruktérů a pak Vám sdělím výsledek (když to vyjde tak zítra)[/quote]
Není to tak dalece pravda. Zetory to mívaly obráceně, Hollandy a jiné zahraniční to mají stejně jak zadek.
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."