No tak to je mazec s těmi Dněpry; Vyrábí Ukrajina ještě jiné moto nebo jenom tyhle trojské koně? Ty Uraly vůbec nevypadají špatně jak jsem to prohlížel ale ty ceny jsou fakt světový,jestli kvalita odpovídá ceně tak má BMW na východě konkurenci.
kim napsal:
No tak to je mazec s těmi Dněpry; Vyrábí Ukrajina ještě jiné moto nebo jenom tyhle trojské koně? Ty Uraly vůbec nevypadají špatně jak jsem to prohlížel ale ty ceny jsou fakt světový,jestli kvalita odpovídá ceně tak má BMW na východě konkurenci.
no ja nevim jestli ma zrovna BMW konkurenci
http://www.ural.c...bikes_solo17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kim napsal:
kim napsal:
Keby niekoho pri dlhych dialničnych presunoch nudilo počuvať mp3 tak, tu je jedno riešenie na sprijemnenie cesty! http://www.hyperb...?ItemIdx=2... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
schrek napsal:
jo to presne shanim uz sem mu psal tak uvidim diky
Dej vědět jak jsi dopadl.Psal jsem mu taky.
Cau takk helmu mam za ty prachy dost luxus , sice pouzivana ale me sedne na hlavu super. Jinak pokud byh sehnal neco lepsiho bude na prodej.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Schreku, ak zoženieš niečo lepšie, hlásim sa do fronty. Som v Olomouci, takže by si to nemusel nikam posielať, veľkosť 60 by mi mala sedieť a farebne sa bude hodiť k mojej bielo-modrej výročke 1150 + flaša slivovice navrch. Tak zháňaj