Magmar napsal:
Tak jsem provedl změnu SW a vše funguje naprosto v pohodě Ještě pak zkusím jak to frčí za jizdy, ale zatim je všechno v pořádku a plně funkční..
zde odkaz na návod pokud by někdo chtěl.. je to snadné a do 5min je hotovo..
Čus, jojo už jsem s tím něco málo projel.. Všechno funguje tak jak by mělo spotify funguje, plánování trasy taky.. Občas je něco anglicky jinak cajk basecamp jsem jako jediný zatím nezkoušel...
Jedine co sei stávalo byl problém s okružní cestou.. Na začátku se mi občas prehodila místo na začátek cesty na cestu domů a po 10m mě zastavila že jsem doma.. A podobná věc se mi stala i dneska v "cílovém" místě kde jsem to náměstí objel z druhé strany a navigace se poje*ala a vedla mě stejnou cestou zase domů.. To je jediný problém který jsem našel.. Jinak žádné pády ani zaseky se nekonají
Zdar chlapi! Mám ZUMO 595 a IPHONE 7 a INTERPHONE 5. Hledám optimální nastavení bluetooth propojení, aby se to nehádalo. Když všechno propojím (všechny ikonky oranžové) + spojím interphone s iphonem, tak to zlobí (přerušované spojení, výpadky...) Navíc, když přijímám hovor tak se mi automaticky po cca 10 vteřinách ozve hláška: "hovor odpojen" ale většinou hovor pokračuje. Jinak se to setsakramentsky seká...Nějaký tip jak to nastavit, aby to fungovalo? Díky. Jakub
minulý rok jsem spojil 590-tku s telefonem a F5,hádalo se to mezi sebou,tak jsem 590 z toho kolečka vyřadil a byl klid.
navi funguje skvěle, akorát v Kievě,přímo v centru mě zlobila,buď to bylo zvýšenou radiací,nebo hustou sítí trolejí nad hlavou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Zkoušel někdo upgrade SW u 590 na SW pro 595? Našel jsem nějaký návod a zase tak složité to není... Jen nevím jak se potom zachová garmin Express když budu potřebovat aktualizace a hlavně stáhnout jazyky.. Podle toho komentáře k návodu by to mělo být ok ale rád bych to slyšel ještě od někoho kdo to zkusil
Je k dispozici nová aktualize map, jak se navigace chová? Funguje update?
Upravil Saturnin dne 12.09.2017 16:29
Update funguje a chová se to normálně. Poslední případ kdy byly chyby v aktualizaci map byl tak před 4-5 roky
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak před odjezdem na Balkán proběhla aktualizace map na 2018.20 a všechno šlape jak má..
Dnes po připojení proběhla aktualizace navigace na verzi 4.30 (Puvodní jsem tam daval 4.20 pro 595) a taky šlape OK Jen ted trošku protestuje Base Camp... ale to muže být i problém jinde dlouho jsem ho nepoužival...
Ja jsem zjistil, ze na macos to stejne neprehraju na 595 , takze na to kaslu Spotify stejne posloucham pres mediaplayer a nic jinyho nepotrebuju.
Akorat jde to nejak sparovat aby slo i spotify ovladat na sluchatkach? Staci preskakovat skladby...to se mi nedari,a de to jen z navigace, ale tam bych nekdy rad mel trasova data. Pripadne to jde ovladat i z hodinek, ale ze sluchatek by to bylo asi idealni.
Aktualne 1250 GSA HP
Mám 590 s fw 595, funguje skoro vše až na Smartphone Link. Funguje volání, funguje zobrazení jména volajícího na Garminu, ale Smartphone Link nejde zapnout. Garmin píše "Připojování" ale nespojí se a app SamrtLink v SG Note 4 hlásí dole ve stavovém řádku "LAST CONNECTION ..."
S fw 590 to funguje korektně, přehráno dvakrát na 595 a pak zpět na 590, včetně "factory reset".
Funguje vám Smartphone Link? Spojí se?
EDIT: Po týdnu zkoušení a po dnešním úspěšném testu s MotoG došlo na reset BT a smazání cache v Note4 a už to funguje :-)
Upravil Francis dne 22.03.2018 10:09
Ahoj, víte prosím někdo zda je možné sdílet přes Bluetooth trasu vytvořenou v 595 do 590? Dnes jsme zkoušeli ale nedařilo se najít žádné zařízení..
per aspera ad astra
Ahoj, prosím o radu zkušených s Garminem 595 zda něco dělám špatně v nastavení 595 při plánování tasy. Naplánuji trasu z bodu A do bodu B s nastavením "nejrychlejší,dálnice povoleny, placené ůseky povoleny. Pro příklad trasa Praha-Moravská Třebová mě to táhne nesmyslně přes Pardubice a né přes Hradec K. jako všechny nav. nebo to někdy protáhne boční uličkou místo po hlavní. Je tohle u Garminu normální?? Hodně mě to nemile překvapilo. Díky za pomoc a vysvětlení.
Momentálně u sebe Zumo nemám, takže tu konkrétní trasu nevyzkouším, ale to, že tě někdy (v některých oblestech dost často) má snahu vést bočními uličkami, nebo přes uzavřené areály bývalých zemědělských družstev, případně po polní čí lesní cestě (i když máš nezpevněné silnice zakázány) je prostě smutný fakt. Je to díky špatným mapovým podkladům, které jiné navigace mají již dávno opraveny... Je holt potřeba vypočítanou trasu vždy zkontrolovat.
www.fotomoto.cz
Navigace je v principu jen stupidní počítač - pokud má v mapě vzdálenost mezi bodem A a bodem B třeba 3km po silnici s povolenou maximální rychlostí 90km/h a 2km po silnici s rychlostí 50km/h, tak vyberu tu variantu, která mu vychází jako nejrychlejší (pokud má počítat nejrychlejší). Pokud jsou prostě v mapách chyby, tak navigace bude dělat pitomosti. Mám v autě nejdražší navigaci MB, kromě několika Garminů mám i TomTom 400 a 550, mám BMW Navigator V a do víkendu jsem měl i VI. Všechny ty navigace dělají chyby a počítají trasy někde někdy divně. Každá jinak a jindy ale 100% se nedá spolehnout ani na Google mapy ani na Waze v telefonu. Jakto že mě Waze na cestě dlouhé 400km do Beskyd navigovalo 2x na naprosto stupidní trasu po silnici, která za kruháčem končila v poli? Chybné mapy.
Jinak hodně záleží na zemi - v Německu nebo Rakousku si nepamatuju že by to takhle blblo ale v Itálii to je naprosto běžný.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...