Zob> a bude te to bavit? My mame Mauser 450 z valecnych let, tezka hlaven, strili za pusu, naprosto presne a bez zavad, ale je to tak trochu nuda...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Zob napsal:
Ahoj.
Rád bych koupil malorážku. Je tu někdo kdo by mohl poradit s výběrem zbraně? Chci opakovací na střílení do terče na 50metrů.
Díky Lukáš.
Já si na jaře na takový to pohodový lacinější střílení pořídil toto je to ZKM 451 rok výroby 1947 tak že taková relikvie (i když to není nic vzácnýho) je ve velmi pěkným stavu optika Luger 3-9x 42 Měl jsem možnost dokonce levněji 456ku ale 1.se mi vzhledově nelíbí 2. je to těžký jako kráva 3. nemám ambice střílet tak abych využil výhody těžké hlavně ; toto je taková klasika
kim přiložený následující obrázek:
Já si na jaře na takový to pohodový lacinější střílení pořídil toto je to ZKM 451 rok výroby 1947 tak že taková relikvie (i když to není nic vzácnýho) je ve velmi pěkným stavu optika Luger 3-9x 42 Měl jsem možnost dokonce levněji 456ku ale 1.se mi vzhledově nelíbí 2. je to těžký jako kráva 3. nemám ambice střílet tak abych využil výhody těžké hlavně ; toto je taková klasika [/quote]
No vidíš a já zas koukám po něčem s těžkou hlavní. 456 každý chválí ale nesmí být napadena kutilem domácím. V úpravě aeron jsou prý výběrové kusy.
Přemýšlím o CZ 455 thumbhole nebo evolution.
Ty nový CZ 455 thumbhole a další ze současné produkce už vypadají slušně ,kamoš to má a vcelku se mi to líbí ale ta klasická 456ka je fakt bazuka tomu chybí už jen kolečka a koňský potah.mosin je proti tomu elegantní dáma
Upravil kim dne 07.09.2017 21:53
ZKM 456 jsem mel. Presnost je neuveritelna az to pak byla nuda. A na nejake blbnuti je to moc velke. Tak sem poridil novou Savage Mark II FV-SR a na strelnici na 50m chodi na zaslepku a jelikoz je mala a lehka, je s ni zabava.
KTM LC8 Adventure https://www.youtu...WjP3kIj_fw
Opráším trochu toto téma . Co vám za poslední dobu přistálo v trezorech novýho,
Na mě si Ježich vzpoměl o tři týdny později díky totálnímu vyprodání ale nakonec přece přišel
kim přiložený následující obrázek:
kim> konverze na Glock? Ja pujdu asi jinou cestou: https://www.zbran...ch-weapons
Upravil Slavek-xxx dne 10.01.2018 17:03
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Slavek-xxx> Jj mám v tom devatenáctku G3 ještě vybírám nějakej kolimec na to; Kamoš to taky řeší různé verze karabin v 9mm luger a má z toho (těch informací) kolem toho (recenze pro a proti) hlavu v pejru tak uvažuje nakonec taky o Glocku a konverzi ale kdo ví...
kim napsal:
Slavek-xxx> Jj mám v tom devatenáctku G3 ještě vybírám nějakej kolimec na to; Kamoš to taky řeší různé verze karabin v 9mm luger a má z toho (těch informací) kolem toho (recenze pro a proti) hlavu v pejru tak uvažuje nakonec taky o Glocku a konverzi ale kdo ví...
Z karabin 9mm luger bych zvolil ZK383. Je super! Změna kadence závažím, čištění uvnitř zbraně a další vychytávky, jednoduchost a super zpracování.
Ale to je dnes spíš z říše snů. Jen jsem chtěl upozornit na zbraň, která předběhla dobu a jako Češi máme být na co hrdí. Kdo chce, ať si o ní něco přečte a zkoukne videa. ;-)
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[26.02Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_x > No myslím že to není to co hledá ale jako z technicko historického pohledu zajímavá věc -takový ala Sten gun .přiznám se že to asi vidím poprvé -mrknu co o tom píšou.
ja jeste ne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Sig sp2022 nebo G19??? Ja nevim. Puvodne jsem chtel Sig P320, ale po tech vsech testech - palickou lehce klepnout na zaver a Fire in the Hole je na svete jsem od nej upustil.
V utery si pro jednu z nich jdu a porad nevim kterou... Argumenty pro a proti? Zatim si priklanim k Sigu.
Upravil Tomas1200GSA dne 02.04.2018 08:18
R1200GS 08" je minulost >> ADV, HP2, 2V ???
aktuálně ADV 2012 pryč
aktuálně MAX IV 6X6
Sig spoušť SA/DA, G19 - Safe Action - nevýhodou je, že pokud selže náboj, tak není možné vystřelit znovu promáčknutím spouště ...
I pes má svůj den a dneska je ten den a já jsem ten pes!