Třináct tipů, jak pobavit stopaře (návod pro motoristy)
1. Zastavte mu, zeptejte se, kolik je hodin, a pak pořádně šlápněte na plyn.
2. Těsně než se rozjedete se ho s nepřítomným výrazem tiše zeptejte: „Máte
strach?“
3. Udělejte si další zářez do volantu.
4. Nakloňte se k volantu, pátravě se zadívejte po silnici až k obzoru a pak
proceďte mezi zuby: „Všechny vás dostanu!“
5. Jeďte s vykloněnou hlavou.
6. Vyťukejte náhodné číslo na mobilu a řekněte: „Zede, pavouk právě chytil
další mouchu, připrav věci!“
7. Když vás chytí policie, ukažte na stopaře a vyhrkněte: „To je on. Právě
vám ho vezu!“
8. Sjeďte z dálnice na okresku, pak na lesní cestu a ve finále zastavte s
tím, že vám došel benzín.
9. Jeďte, co to dá, mlaťte do volantu a na všechny ukazujte vztyčený prostředník.
10. Zastavte, otevřete kufr a mluvte do něj: „Jestli nebudeš hodnej, stáhnu
tě z kůže.“
11. Při rychlosti 130 km/h předstírejte epileptický záchvat.
12. Před prudkou zatáčkou začněte brečet se slovy: „Já to nedokážu!“
13. Se stopařem se rozlučte řezavě pronesenou formulkou: „Budu si pamatovat,
kde bydlíš!“
David_BO napsal:
snad to tady nebylo, are rozesmalo me to ze jsem malem spadl pod stul. Maji zde pritomni prislusnici nejakou podobnou zkusenost?
YouTube Video
tak to je masáž.Dobře děda
Upravil Kubrt dne 24.04.2009 11:16
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Našel jsem ve stole boží gumu (na gumování textu) - že by inženýži v Durexu někde udělali chybu nebo má Emílio nějakou zatajovanou fabričku?
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[45.82Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Nějaký šmejdi se mi se.ou do mýho nicku.......nikdo mě nikam nezval,takže na ten konzert nechoďte : NEBUDU TAM!!!
Hrabe_X přiložený následující obrázek:
[79.13Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
No svou stoletou, černou, akustickou Gibsonku bych ještě možná někde za skříní vyhrabal, ale na konzerty to už nebude.... LesPaul a lampovej Vox šli z domu, když jsem kupoval GS...ty vole já jsem starej
P.S. Aktuální plakát = asi ještě hrajou.
H.
Během návštěvy v blázinci se ptá návštěvník ředitele, podle jakých kriterií bude rozhodnuto, zda někdo bude zavřen nebo ne.
Ředitel vysvětluje: "No my napustíme vanu vodou, dáme kandidátovi lžičku, hrnek a kýbl a poprosíme ho, aby vanu vyprázdnili".
Návštěvník povídá: "Aha, rozumím, normální člověk vezme kýbl aby to šlo rychleji,že?"
Ředitel: Ne, normální člověk vytáhne špunt...
Chcete pokoj s balkonem nebo bez?"
BMW R1150GS MY02
Jde Topolánek s Paroubkem po silnici a najednou jim cestu zkříží had.
Paroubek hned přiskočí a hada zabije. Topolánek: "Co jsi to udělal?
Nemůžeš zničit každého, kdo se nám postaví do cesty. Je demokracie a každý má právo jít svojí vlastní cestou." Jdou dál a najednou začne před nimi poskakovat žába. Topolánek zrychlí a jediným šlápnutím ji rozmáčkne na kaši.
Paroubek nechápavě kroutí hlavou: Ale před chvílí jsi povídal, že každý může jít svou vlastní cestou...!"
Topolánek: " Ano, ale mají se plazit a ne vyskakovat!" F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Emilio napsal:
Hele vy chytráci,co špekulujete!
Je to prostě vtip a proto je to ve vtipech
Nechcete mě půjčit vaše partnerky na víkend?
Potom můžete přemýšlet co je pravda,jestli to co je na samolepce nebo
to co vám pak doma řeknou
Tak to je fó na druhou
> Letí letadlo s dětským sborem a jejich doprovodem je Kulínský a Michael Jackson
> Letadlo začne z neznámých důvodů padat, přiběhne Majkl a říká, ty vole průser, máme jen dva padáky!
> Kulínský: ..a co děti?
> Majkl: ..ty mrdáme!
> Kulínský: ..stíháme???
H.
Hrabe_X napsal:
> Letí letadlo s dětským sborem a jejich doprovodem je Kulínský a Michael Jackson
> Letadlo začne z neznámých důvodů padat, přiběhne Majkl a říká, ty vole průser, máme jen dva padáky!
> Kulínský: ..a co děti?
> Majkl: ..ty mrdáme!
> Kulínský: ..stíháme???
to je strasny
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Blondynka se nechá prebarvit na brunetu a chce zkusit jestli zmoudrela, tak jde k pasackovi ovci a pta se ho:"jestli uhadnu kolik mas ovecek, ze mi jednu das?"A on na to:"Tak dobre, jednu ti dam."Ona si jednu vezme a pasacek ji rekne:"A kdyz uhadnu jakou barvu vlasu jsi mela predtim, nez jsi se obarvila, ze mi vratis toho ovčáckého psa?"
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.