Tisíc lidí,tisíc názorů. Pavle DR neboj,všechny názory jsou vítané ( i ty negativní) ty stupačky jsem chtěl jen vyzkoušet a rozšířit opravdu jen trošičku,zdálo se mi prostě že mi ta noha ve stoje sedí jen na kousku stupačky a měl jsem strach aby se mi bota za jízdy nezesmekla!Co se týče těch konců,taky jsem se na to koukal že se to ohýbá nebo vyvaří ale to se ještě dá dodatečně udělat (je to maličkost) dávám kalhoty do bot právě z důvodů toho,že jsem tak již kdysi při zastavení spadnul :-) tak to možná ani nebude vadit. No a co se týče bláta,to se může stát opravdu,ale opravdu vyjímečně,protože já jsem asi jeden z mála, co nejezdí s touto motorkou do nějakého bláta. Je mi ji prostě líto :-) ....Mám ji opravdu jen na asfalt a občas lehký přejezd po nějaké šotolince .
No a ty nosiče mám zase sundané,protože mi kolega dělá nové úchyty (takové ty hranolky z hliníku ) měl jsem tam dané zatím ty co jsou přichyceny u těch originálních vario kufrech,takové ty plastové ( či co to je za matroš) . Prostě si chci ty originální kufry nechat se všemi úchyty.....Tak jak budu mít ty nové úchyty,namontuji a poměřím rozteč mezi těmi držáky,jo a nafotím to i s originálním výfukem!
Svého času jsem na fóru četl stesky na nedostatečnou výšku nožní brzdy při jízdě ve stupačkách. Prej by to chtělo páku z ADV, tak jsem si ji narouboval na 1100GS.
rak72 přiložený následující obrázek:
rak72 napsal:
Svého času jsem na fóru četl stesky na nedostatečnou výšku nožní brzdy při jízdě ve stupačkách. Prej by to chtělo páku z ADV, tak jsem si ji narouboval na 1100GS.
Nezlob se ale svářečku u vás nemáte? Tohle je teda dost tristní. Omlouvám se ale musel jsem.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
rak72 napsal:
Nezlob se ale svářečku u vás nemáte? Tohle je teda dost tristní. Omlouvám se ale musel jsem.
V pohodě, neprezentuju to jako pohledovou věc. K hnusné motorce hnusná páka.
P.S. Úprava včetně sváru je v plánu, ale elektrodou jsem to prskat nechtěl a plamen momentálně nemám k dosažení. Tož tak.
Upravil rak72 dne 08.03.2015 22:30
rak72 napsal:
Nezlob se, ale tohle svařit vidím jako absolutní nutnost, když vidím ty šroubečky... podle mě je možnost že si jednou šlápneš do prázdná víc než pravděpodobná. Jinak nápad dobrej, já chtěl něco takového taky vyrobit, ale nějak jsem se k tomu nedostal. a teď už nepociťuju že bych to potřeboval.
rak72 napsal:
Nezlob se, ale tohle svařit vidím jako absolutní nutnost, když vidím ty šroubečky... podle mě je možnost že si jednou šlápneš do prázdná víc než pravděpodobná. Jinak nápad dobrej, já chtěl něco takového taky vyrobit, ale nějak jsem se k tomu nedostal. a teď už nepociťuju že bych to potřeboval.
Konkrétně tyto šroubečky vydržely ránu a zkroucení brzdové páky při pádu. Nejenom, že nepraskly, ale spoj se ani nepovolil, takže upadnutí se neobávám. Samozřejmě pro pocit sucha a bezpečí jsem taky pro svár.
Tak jsem se konečně dostal a dodělal ty nosiče.Pro ty, kterým se to zdálo moc široké jsem to poměřil s originálním výfukem a jak jde vidět,mezi nosičem a výfukem je mezera max,1.5 cm !!! Takže ten nosič (bez výřezu na výfuk) nejde prostě udělat užší.
zdenek1 přiložený následující obrázek:
PavelDR napsal:
Tak to s tou šířkou tvých nosičů kufrů beru zpět.Užší to už opravdu udělat nešlo.S tím laďákem to klamalo.
Čekal jsem že se ozveš no kdybych neměl ty kufry z DLka,tak bych si udělal (koupil) asi ty s tím vybráním a bylo by to o něco užší ..... dneska jsem se díval na starší fotky a udivilo mne,že to DLko je vzadu tak široké oproti GS na tom ten nosič vůbec nevypadá tak široký! Nebo se mi to zdá !?
Foto bohužel jen s laďákem ale originál výfuk ten nosič zase lízal tak tak ...
zdenek1 přiložený následující obrázek: