Jarys napsal:
Podpis dělá fotografa fotografem ale daleko horší je čas a datum
To si bohužel myslí hodně lidí a pak to tak někdy vypadá, tím nemyslím fotky tady ale obecně. To co tím podle mě chtěl Vojta říct, nebo alespoň já, je vytvoření si trošku elegantnějšího popisu, který ti okamžitě nepráskne do očí a nezničí první dojem. Chápu že se lidi chtějí chránit, ale jde to i decentněji.
Já to myslel s nadsázkou, také mi podpisy docela dost vadí. Většinou to tu fotku znehodnotí.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Kratkej napsal:
Marku bohužel už není co fotit včerá v 8 večer rychlovka malej prostor a tma
Ivane mužeš zkusit hádat 70 tý závodní speciál docela brutus
rozvody a pohon vodního chlazení je to boxer
Že by König 500?
MaO přiložený následující obrázek:
Náhodou je to pěkné:-).
Fotky nemusí být technicky dokonalé (no, určitě je to jen moje výmluva, protože je tak udělat neumím:-)), ale tyhle, focené před 2 týdne na Balkánu, se mi líbí a budou mi tu atmosféru připomínat. Tak třeba Mostar, omlouvám se za kvalitu degradovanou umístěním na FB, stažením a umístěním sem:
Ivan přiložený následující obrázek:
A tyhle dřevěné stany mi připomenou Durmitor a zastávku u starého dědy, který nám dal k vychlazenému pivu zadarmo skvělý sýr...
A když už tady jsou ty rozmazané peřeje, tak rájem na fotky tohoto typu jsou Plitvická jezera. Bohužel jsme měli jen omezený čas, slunce bylo strašně vysoko a všude courali lidé. To byl problém na dřevěných chodníčcích, které se chvěly i když šel někdo 20 metrů ode mne. Chceme se tam s Drákulou vrátit, klidně autem a strávit tam třeba 2 dny: