Pertla napsal:
Kdyby někoho zajímalo jak to bylo doopravdy s Rozhlednou, s pátečním příjezdem hickse ...
Nedalo mi to a zajel jsem k rozhledně pátrat po důkazech. Jeden místní občan se uvolil a neznámého vandala na místě vyfotil ... fotografii mi poskytl, ale prý nesmím vyzradit jeho identitu. Každopádně datum na fotografii jest jasným důkazem toho ... jakto doopravdy bylo se Zetorovým pérem a hicksovým příjezdem!
je to pravda
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
nepopřu.... já to taky viděl,dokonce i cítil
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
zetor> Úděl pracujících ... ne že bych nemakal, ale pořád si můžu práci naplánovat jak potřebuju ... Což je fajn, ale na druhou stranu dělám všechno na poslední chvíli
Kasak napsal:
Kamile napiš nám nějaké novinky z Finska.Už jsi byl za poláčem nebo ne?
Chtěl bych jet za poláč zítra, tak snad to konečně klapne, se uvidí, možná budu muset do práce
Jinak tu nic novýho nejni, doma je doma
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Kasak napsal:
Kamile napiš nám nějaké novinky z Finska.Už jsi byl za poláčem nebo ne?
Chtěl bych jet za poláč zítra, tak snad to konečně klapne, se uvidí, možná budu muset do práce
Jinak tu nic novýho nejni, doma je doma
Taky mě to tam v tom Finsku moc nenadchlo.Od Nordkappu po Rovaniemi(polární kruh) super,ale pak níž samá rovina žádná pořádná zatáčka prostě nuda.Lepší se u Kamila narvat hambáčema na nalejt pivkem.