Pertla napsal:
Poslal jsem to tam minulý týden, mělo by to být do konce týdne hotový. Ale vzhledem k tomu že jsem chtěl na karlštejn ... už o víkendu, pohrozil jsem panu Beranovi tím, že dojede Vevis a bude prudit Chudák se smál. Příští týden jsou tlumiče zpět ... bylo to takové rychlé rozhodnutí...
Pertla napsal:
Poslal jsem to tam minulý týden, mělo by to být do konce týdne hotový. Ale vzhledem k tomu že jsem chtěl na karlštejn ... už o víkendu, pohrozil jsem panu Beranovi tím, že dojede Vevis a bude prudit Chudák se smál. Příští týden jsou tlumiče zpět ... bylo to takové rychlé rozhodnutí...
Pertla napsal:
****...v pátek jedeš s náma...je Mise KUBRT....
Co to je,vy ptáci?
Tys nebyl v pátek .. prostě jednou, jedno kdy Tě vyzvu a půjdeme na tajnou misi
Pertla napsal:
****...v pátek jedeš s náma...je Mise KUBRT....
Co to je,vy ptáci?
Tys nebyl v pátek .. prostě jednou, jedno kdy Tě vyzvu a půjdeme na tajnou misi
I kdybych byl,tak vim stejně houno.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Pertla napsal:
zetor> Si vem dovolenou, táhnu tam s sebou 3 baby ... Já mám jednu, Tolimu jsem taky jednu slíbil a ty by ses mohl o třetí poprat s Kubrtem