Včera opět naplněn sklad po celozávodní dovolené mitasáků stále více oblíbenými E 07+ v rozměru 150/17, 130/17, 170/17 a 150/18.
Upravil joe dne 15.08.2018 06:42
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Tak první vlaštovka. Na akci Motoroutu byla poprvé k vidění E 07+ v rozměru 110/80/19. Zkoušky se pomalu chýlí k závěru. Příští rok by měla jít do výroby 90/21 a 140/17.
Všem na fóru přeji krásné a klidné prožití Vánoc. V roce 2019 mnoho zdraví a hodně kilometrů kolama dolů. Těm co u mně nakupují pneumatiky Mitas děkuji za důvěru v mé služby.
joe přiložený následující obrázek:
[56.35Kb]
Upravil joe dne 24.12.2018 09:16
Koupil jsem 1200GS r.2006, zkušenosti žádné a v nabídce se trochu ztrácím. Jaké gumy má Mitas, případně jaké chystá na nejbližší období - jezdit budu jenom po asfaltkách. Děkuji za radu.
Jenže na Korsice je Tondo hrubej asfalt, na kterým drží všechno. Já dal z nouze Terra Force na předek a v dešti v alpách to klouzalo výrazně dřív, než na staré klasické Metzelerce. Takže jestli chceš jezdit po silnici, kup si za mě Metzeler Tourance a máš vystaráno. Navíc to stojí stejně jak Mitas.
Tak je to i trochu idividual. Když jen silnice. Za mě názor- Mitas Terra Force-R -hóódně mile překvapila jednu sadu jsem odjezdil, i v chladnějším 8 -15st se chovala bezpečně, nijak jsem se nesmekal, jak dobrý asfalt, tak rozbité okresky, ty já rád. V dešti v poho., to jsem stejně opatrnější. Doporučuji jak gumy, tak objednat u Joe, rychlé dodání, ceny příznivé .
Upravil JirkaHK dne 07.02.2019 17:01
Ta se vzdálenějšími (horní) figurami je nová verze a ta hustější starší verze
Upravil joe dne 07.02.2019 21:29
Roman Jakub napsal:
Jenže na Korsice je Tondo hrubej asfalt, na kterým drží všechno. Já dal z nouze Terra Force na předek a v dešti v alpách to klouzalo výrazně dřív, než na staré klasické Metzelerce. Takže jestli chceš jezdit po silnici, kup si za mě Metzeler Tourance a máš vystaráno. Navíc to stojí stejně jak Mitas.
Tak u mě a u několika mých kamarádů naprosto odlišná zkušenost - ne jen na Korsice. Dolomity, Alpy, Masarykův okruh v Brně - naprosto předvídatelné chování, výborná přilnavost. Můj kilometrový nájezd činil v cca 60% zatížení motorky dvěma osobami a třemi kufry (zbytek sám a bez kufrů) cca 6000km do limitu vzorku. Tempo z velké většiny spíše svižnější než turistické.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Sezona se blíží tak poprosím už je znám termín kdy bude uvolněna do prodeje přední Mitas E-07 Plus na vzducháče ???? Díky mooooc
Upravil GSA Petr dne 08.02.2019 07:08