super doufam ze se sebere ja uz doma jen do stredy a zena taky skonci s chemcou akorát ze to musela brat 2.5 roku tak se budou vzpamatovávat spolu pak to muzou spolu zapit az se oklepou
Dobrých zpráv je pomálu, ale tady to je poslední dobou úplně jinak. Marodovi přeji mnoho štěstí, kdo má štěstí má vše, i zdraví. Neporuším tradici a večer si na tebe zase jednu dám, doufám, že už půjdeš brzo domu, jinak se ze mě stane alkoholik.Drž se Bohušů, sezóna se blíží.
Kubass
no a když napadne sníh, přivezeme Bohumilovi pořádně bytelné saně aby ho mladej mohl tahat aspoň do hospody na škopek
Jdem si dát s Peťkou meruňku TAK NA ZDRAVÍ
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Tak chudák je ještě ve ¨špitále a už mu přišel z nemocnice dopis že zas nemá zaplacený 300,- regulační poplatek +uhraďte nebo bubu bububu. To je mazec , ještě ho tam mají a už mu plní schránku... Vevis pošli prosím jedničku i na nějaký to jídlo a pití než přijde výplata... Z výplat ydá už i inkaso , jen se mu pomůže s nějakýma složenkama , to pak až na konci měsíce. Hojas
[quote]Milda_Km napsal:
Tak chudák je ještě ve ¨špitále a už mu přišel z nemocnice dopis že zas nemá zaplacený 300,- regulační poplatek +uhraďte nebo bubu bububu. To je mazec , ještě ho tam mají a už mu plní schránku...
... a to som myslel ze len u nas je "kocurkovo-bananovo" vidim ze i v CZ mate "perličkovo"
marodovi prajem skore uzdravenie, nech je na sviatky pekne doma a nech si moze posmakovat na vianocnych dobrotach - teda aspon trosku
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Špatný nápad to není, ale ty prachy jsou jen čísla. Tomu nemocnému jsou prachy na hov no když mu to nikdo neřeší. Já nejsem zastáncem posíla vatu tam kde nevidím. To jsou samý nadace a nikdo tam zadara nedělá. Asi jsem paranoik
Milda_Km napsal:
Špatný nápad to není, ale ty prachy jsou jen čísla. Tomu nemocnému jsou prachy na hov no když mu to nikdo neřeší. Já nejsem zastáncem posíla vatu tam kde nevidím. To jsou samý nadace a nikdo tam zadara nedělá. Asi jsem paranoik
A co teda založit naši nadaci? Byla by první, kde by se zadarmo dělalo... A máme pokryti v celé ČR ! Ja bych do toho šel.... A věřte mi ze vim co říkám... Taky mi ta k.rva prošla barákem. ....
Nechal bych to tak, jak to je. Nepouštěl bych se do vážnějších akcí. Tím myslím,aby to zůstalo pouze v rámci fóra.
Upravil Kasak dne 11.11.2013 21:06
Když je hlad,je i husa dobrá.
Tuším velké problémy. Už se to tady probíralo v tomto i jiném vlákně. Jak se někde rozdělují peníze, tak ve vždy najde nějaká sv.ině a ta pošle kontroly (na organizaci klidně), anonymy, nebo se bude snažit přiživit. Já bych se do toho nepouštěl. To není sranda.
Rozhodně nejsem proti charitě. Je moc potřebná. Posílám pravidelně na Dobrého anděla a Unicef. Těm věřím. Dnes třeba na Filipíny. Když můžu, pomůžu.
Ale rozjíždět to tady ve větším? Nějak tomu nevěřím....
Právě jsem se vrátil z nemocnice. Bohumil Vás všechny pozdravuje. Má se s přihlédnutím k jeho stavu dobře. Zítra ho budou vážit jestli už nespadnul pod jateční váhu (oba jsme se tomu zasmáli). Pomalu už plánuje jarní Radarku, kde to oslavíme.
Upravil joe dne 12.11.2013 13:03
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží