Ja jsem měl 4 a dával jsem pate pac při prehupovani na stojan tam pusobis další, svoji váhou tak se mi to deformovalo. Taky by me zajímalo co by udělal ten origo stojan když ja to mam z 6ky železa. .
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
No jde asi o to ze ty vysokozatezovy kolecka stoji balik, tak se kupuji lenejsi. Ja sem si to chtel doma udelat taky ale kdyz sem si to spocital tak ten od louise vysel levneji
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
lupen napsal:
Ja jsem měl 4 a dával jsem pate pac při prehupovani na stojan tam pusobis další, svoji váhou tak se mi to deformovalo. Taky by me zajímalo co by udělal ten origo stojan když ja to mam z 6ky železa. .
Kolik vážíš? Mě se to nedeformuje a to jsem použil tenčí materiál. Možná mě funguje ta podélná výztuha...
BIGR přiložený následující obrázek:
[43.72Kb]
Upravil BIGR dne 18.04.2015 18:09
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Kolečka jsem použil ty, co jsem našel doma (ty menší), jedno má nosnost 50 kg a stojí asi 50 Kč/ks, proto tam jsou tři. Ty větší s brzdou mají nosnost 60 kg a stojí asi 130 Kč/ks. Plotna je z nerezi o síle 8 mm. Udělal jsem to s tím, že možná ještě pozděj ty menší kolečka nahradím těmi většími (jsou lepší), tak aby pasovaly i na druhou stranu. Kdyby nebyli kamarádi na správných místech, tak by se to samozřejmě finančně nevyplatilo a bylo by lepší to koupit.
lupen napsal:
Kolik vážíš? Mě se to nedegormuje a to jsem použil tenčí materiál. Možná mě funguje ta podélná výztuha...
82 kg, ta pásovina se mi časem přihla, deformovalo se kolečko tahal jsem to po zemi. tenkrát jsem to dělal co dum dal. jinak je to skvělá věc každěmu dopuručiji
lupen přiložený následující obrázek:
[114.2Kb]
Upravil lupen dne 22.03.2015 14:17
Vyjel jsem a nevim kdy se vrátím.
este komax a batozinovy priestor pre jedneho na "vikend" je vyrieseny ..... zbohom kufre, vaky na bocakoch, takto bude tazisko batoziny idealne
vlk přiložený následující obrázek:
Oboustranka tam psaná je jen pro montáž (jako dočasné řešení než si to navrtáš nebo přilepíš) použil jsem polymerové lepidlo Pattex One for All (kartuš jak od silikonu)... kupoval na netu zde: http://www.motopl...S&qm=2
Jinak chtělo to nahřát horkovzdušnou pistolí a trošku dotvarovat... je tam i montážní sada pomocí plastových nýtků... ale rozhodl jsem se radši pro lepení, jde koupit i jejich doporučená tubička lepidla Pyramid
Upravil HonzaGS-SV dne 07.04.2015 08:32
HonzaGS-SV napsal:
Oboustranka tam psaná je jen pro montáž (jako dočasné řešení než si to navrtáš nebo přilepíš) použil jsem polymerové lepidlo Pattex One for All (kartuš jak od silikonu)... kupoval na netu zde: http://www.motopl...S&qm=2
Jinak chtělo to nahřát horkovzdušnou pistolí a trošku dotvarovat... je tam i montážní sada pomocí plastových nýtků... ale rozhodl jsem se radši pro lepení, jde koupit i jejich doporučená tubička lepidla Pyramid
Paráda.
Díky moc... s Pattexem mám jen ty nejlepší zkušenosti.
Zdar vespolek, hlasim samo domo vyrobu vyztuhy podsedlovky. Kdyby se to nekomu libilo, jsem schopen to vyrobit i pro pripadne zajemce.
Uch přiložený následující obrázek:
Nejvetsi pakarna je tam dostat zpatky ty 10 srouby ( prijdou tam cca o 15 mm delsi) co jsou nahore v te trubce co jde durch na druhou stranu, ake kdyz se to na spravnem miste lehce pozvedne nebo zatlaci malo pakou tak to jde.
Uch přiložený následující obrázek:
Já se dneska zase chvíli nudil a tak jsem si vyrobil rozšíření stojánku. A kdyby se to neosvědčilo,tak to zase sundám a zahodim...
BIGR přiložený následující obrázek:
[50.08Kb]
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS