Pertla napsal:
Z čeho ty nechčiješ ... z piva, rumu, zelený, vody Su zvědavej z čeho budeš chcát v pátek
počitám,že v pátek budu chcát kref z frdele
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tak už se nám to opět začalo množit na silnicích srnčíma mrchama. Včera po setmění jsem na moto jednu za obcí Hrochov -> Horní Štěpánov okr. PV jednu s velikým štěstím na prdel trefil a bez ztráty kytičky pokračoval dál
Tak opatrně chlapi!!!
Upravil geofre dne 10.08.2012 12:37
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
Tý woe...já včera cestou z White/blue čelil útoku srnomuta Ještě jsem to z cca 80ky zbrzdil tak na 40 a pak mě trefil na pravej válec a přeleštil botu.Advík v cajku...já chvilku ve stresu ...a srnomut zahrabal na asfaltu a nejspíš s pořádnou podlitinou si to pálil původní cestou.Nemít boxera,tak mě přes nohu sundal z motorky.Ty srnky snad v lese chlastaj nebo co?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS napsal:
Tý woe...já včera cestou z White/blue čelil útoku srnomuta Ještě jsem to z cca 80ky zbrzdil tak na 40 a pak mě trefil na pravej válec a přeleštil botu.Advík v cajku...já chvilku ve stresu ...a srnomut zahrabal na asfaltu a nejspíš s pořádnou podlitinou si to pálil původní cestou.Nemít boxera,tak mě přes nohu sundal z motorky.Ty srnky snad v lese chlastaj nebo co?
Přesně tohle se stalo na 12ce strejdovi, ale ten ještě bočním stojanem tu srnu rozpáral.
Kulhavej...Veselej... nemám tucha vo co go? ...ale brečet se mě nechce,tak s tím jdete do řiti
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vevis napsal:
Tak co,koukali jste na Kulhaveho?Nekecam,ze jsem skoro brecel.
...přijel jsem až na poslední část a super zážitek, fakt paráda
Čučel jsem na celý závod, puls jsem měl ke konci asi 320, tlak někde okolo 560 / 740, bylo to skvělé vítězství, stejně jako včera Svoboda.. Byli oba fantastičtí..
My bikeři (s Vevisem) víme vo co go..
Upravil bluesbery dne 12.08.2012 18:17
poraďte mi místní inženýři jak se vám povedlo natvarovat nástavce Touratech aby seděli na kryty rukou na advíkovi? Zřejmě nějak nahřát, napadla mě horká voda?
Za případné návrhy díík
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
falcons napsal:
poraďte mi místní inženýři jak se vám povedlo natvarovat nástavce Touratech aby seděli na kryty rukou na advíkovi? Zřejmě nějak nahřát, napadla mě horká voda?
Za případné návrhy díík
O které nástavce se jedná ? Taky o nějakýchvhodných uvažuju ..
tyhlecty
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
mel jsem je na predchozim geesu a taky jsem je nijak netvaroval. Na chranice rukojeti pro gsa 2010 nepasuji,tak hledam jine vhodne zvyseni.. Nevite o necem ?
TOLI napsal:
Nijak sem je netvaroval, možná zkus ty kryty povolit na řídítkách jesli nejsou nějaký zkroucený.
Měl jsem je úplně sundaný aby se mi to tam dobře vrtalo, je tam tak půlcentimetrová mezera v jednom ohybu.
Vim že mi někdo už řikal že to měl stejný a musel to nějak tvarovat, ale nevim kdo.
Ted si vzpomnám že sem je taky sundaval.O kousek mi to taky nesedělo ale jak se to stáhlo těma šroubkama tak to mám bez škvír.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Mel jsem je na svoji a musel jsem je trosku vevnitr upravit a nahrat horkovzduskou... pak ux to pasovalo vcelku dobre
... servis a diagnostika BMW Motorrad