Mě to právě nesedí docela o dost. viz obrázek. Jedna strana (velký ohy sedí perfektně, ale ta druhá je moc dlouhá. Je to úplně stejný na obou dvou krytech.
Bohužel horkovzdušku nemam k dispozici, můžu ale použít páru z eleektrárny problém bude to udržet v ruce
falcons přiložený následující obrázek:
[159.67Kb]
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
[quote]bluesbery napsal:
mel jsem je na predchozim geesu a taky jsem je nijak netvaroval. Na chranice rukojeti pro gsa 2010 nepasuji,tak hledam jine vhodne zvyseni.. Nevite o necem ? [/quote
Kamarad si je urezal z plastu zpetneho zrcatka. Chrani dobre a plast neni tak houzevnaty.
Ahoj kluci, tak si tak užívám konec víkendu, chodím kouřit do garáže kde koukám na vypulírovanou navoskovanou a naleštěnou motorku, a přemýšlím... Jestli prodat nebo neprodat... A já se jí vzdám jen nerad. Moto má najeto bezmála 19 tisíc km a čeká jí dvacetitisícový servis.
Chtěl bych se zeptat, kam s tím mám jet. Jsem z Trutnova, takže je nasnadě 2B, tedy neoficiální BMW servis. Ale nebylo by lepší jet s tím do ofiko servisu? Nejbližší je v Hradci Králové. Máte představu, na kolik korunek oficiální razítko v servisní knížce vyjde a jestli je to potřeba? Na motorce není potřeba nic vyměnit ani servisovat, vše je pünktlich, na 1000%. Na servisce tedy budu platit jen za razítko BMW / 2B. Jak mám postupovat?
Kasak: to je varianta s prioritou č. 1... Vidím to stejně. Budoucí kupec stejně neplatí za razítka v servisce, ale za stav.
TOLI: nejsem nějak pověrčivej, ale co jsem na ní napsal inzerát, jel jsem na ní jednou asi 100km tak různě po keškách v okolí. Právě přemýšlím, že bych inzeráty stáhnul a nechal si ji. Je totiž nádherná, nemůžu si pomoct...
Hele borci,hodte mi nejakej odkaz jak vypada ta 800gs pro rok 2013.Me se stejne 800gs nelibi,ale nez budu hlasovat v ankete,tak by asi bylo dobre mit predstavu.
vevis napsal:
Hele borci,hodte mi nejakej odkaz jak vypada ta 800gs pro rok 2013.Me se stejne 800gs nelibi,ale nez budu hlasovat v ankete,tak by asi bylo dobre mit predstavu.
Chimera napsal:
Kasak: to je varianta s prioritou č. 1... Vidím to stejně. Budoucí kupec stejně neplatí za razítka v servisce, ale za stav.
TOLI: nejsem nějak pověrčivej, ale co jsem na ní napsal inzerát, jel jsem na ní jednou asi 100km tak různě po keškách v okolí. Právě přemýšlím, že bych inzeráty stáhnul a nechal si ji. Je totiž nádherná, nemůžu si pomoct...
Ten čouda co ji měl zamluvenou ji nevzal?Nevráti jsi mu zálohu.
Upravil Kasak dne 12.08.2012 21:53
Když je hlad,je i husa dobrá.
Nevzal, nepřijel se ani podívat. Volal že chce něco bezpečnýho s ABS pro syna... Asi mu to nestálo za to, žádný zálohy jsem nevybíral, byl tady nějaký kluk taky od Prahy, a takovýho Dakara prej ještě neviděl... Ale taky ho nevzal protože na to neměl. Holt nic platno... Přestává mě to pomalu pálit a proto se zajímám o ten předepsaný servis...
Chimera napsal:
Nevzal, nepřijel se ani podívat. Volal že chce něco bezpečnýho s ABS pro syna... Asi mu to nestálo za to, žádný zálohy jsem nevybíral, byl tady nějaký kluk taky od Prahy, a takovýho Dakara prej ještě neviděl... Ale taky ho nevzal protože na to neměl. Holt nic platno... Přestává mě to pomalu pálit a proto se zajímám o ten předepsaný servis...
Tak o 20 slevni a servis si udělá novej majitel ...za 130 to nikdo nekoupí
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ma pravdu predsedo.. Kasak taky neni autorizovanej kuchar a jak to od nej chutna..
Jo, jo. Kašákovi dobroty - ty fakt můžu.
Kašáku, dneska jsem se byl trochu projet k rakouským sousedům a vyfotil jsem ti pěknou pojízdnou udírnu za osobní auto. Bohumilovi by se taky určitě líbila: http://tonda1200....CN2040.jpg...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Chimera napsal:
Tak o 20 slevni a servis si udělá novej majitel ...za 130 to nikdo nekoupí
Nechci to zlevňovat, ta motorka....podle mě.... tu hodnotu fakt má. Jsem jak blázen, po vyjížďce lezu pod ní a všechno utírám, suším, leštím, čistím... Ta motorka je nová prostě. Jsem na 125. Možná slezu na 120 ale jestli nepujde ani za to, tak si ji nechám a budu na ní jezdit do svých 50ti. Pak udělám GO a půjdu do důchoďáku Nebo jí dám TOLImu na stuntrider, ať jí hodí ze skály
kim napsal:
Nechápu jak se dá z rozbité motorky udělat ,,zánovní" a ještě na tom vydělat Já to umím obráceně...
Takže umíš ze zánovní udělat rozbitou?
...to umí každej!
Taky se o to snažíš...co...??
Já taky...
Pfrrrr Já byl dneska zase na servise a mám kompresy pořád jako u nové motorky
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA