Tonda napsal:
Říkal jsem si, že se za váma zastavíme jak se budeme vracet z dovolené od moře, ale v Mikulově jsem byl v sobotu až okolo 21h a padala na mě nějaká únava, tak jsme jeli rovnou domů. Tak hoďte někdo nějaký foto z Apola, ať vidím, jak jste se bavili
Tak už vidím, že Mara moji prosbu na foto z akce vyslyšel
To jste měli dorazit,spaní bylo.Akorát pivo už by sis nedal.
Jak jsem psal - celou cestu od moře OK, no a v Mikulově na mě začala doléhat dřímota Po 12-ti hodinách za volantem s ustavičnými otázkami čtyřletého syna "kdy už budeme doma?" jsem se opravdu začal těšit do svojí postele
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Je mi to jasný,taky to znám.Jen jsme se rozjeli,tak už bylo"tatí a kdy tam budem a jak dlouho ještě pojedem" a to se opakovalo každou půl hodinu. A po celém dnu v autě se těšíš do pelechu,jak malý dítě.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Toli zapomněl jsem ti udělit žlutou kartu,za to,že jsi nevzal novou babu do společnosti.
To jako že já se už považuju za starou, jo? Pokud teda nevzal ještě novější, tak to si jí zaslouží, to jo
Stará nebo mladá,zavírat v chatce se nemáš nechat.Musíš nasávat atmosféru.To byl první sraz po dlouhé době,kdy byli všichni střízliví.Ani Mařova slivovice to nezachránila.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Toli zapomněl jsem ti udělit žlutou kartu,za to,že jsi nevzal novou babu do společnosti.
To jako že já se už považuju za starou, jo? Pokud teda nevzal ještě novější, tak to si jí zaslouží, to jo
Stará nebo mladá,zavírat v chatce se nemáš nechat.Musíš nasávat atmosféru.To byl první sraz po dlouhé době,kdy byli všichni střízliví.Ani Mařova slivovice to nezachránila.