Stará nebo mladá,zavírat v chatce se nemáš nechat.Musíš nasávat atmosféru.To byl první sraz po dlouhé době,kdy byli všichni střízliví.Ani Mařova slivovice to nezachránila.
Náročný konec týdne...Medvědův pohřeb, "after party"...omlouvám se, ale byla jsem fakt hotová a ani neměla moc náladu, v devět jsem usla...
Upravil Karlie dne 27.08.2012 18:44
Myslím, tedy mám to v pyči
Stará nebo mladá,zavírat v chatce se nemáš nechat.Musíš nasávat atmosféru.To byl první sraz po dlouhé době,kdy byli všichni střízliví.Ani Mařova slivovice to nezachránila.
Náročný konec týdne...Medvědův pohřeb, "after party"...omlouvám se, ale byla jsem fakt hotová a ani neměla moc náladu, v devět jsem usla...
V devět došla i Plzeň.Nemáš s tím něco společného?
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Toli zapomněl jsem ti udělit žlutou kartu,za to,že jsi nevzal novou babu do společnosti.
To jako že já se už považuju za starou, jo? Pokud teda nevzal ještě novější, tak to si jí zaslouží, to jo
Já tedy nevím, ale já byl nametenej slušně :-)
A zeptej se mluvy jak mu chutnalo
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Falcone trochu jsi byl,ale ne moc.A mluvka byl pěkně ukecanej.Nejlepší heslo dne. půl roku bodat a půl roku jezdit.Ten mě dostal.
Když je hlad,je i husa dobrá.