Morabo kam se to jezdíš takhle vyblbnout?
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
morabo napsal:
Nedavno jsem sliboval video z me bezne cesty do prace, tak tady je:
YouTube Video
moc pekny! Boris proste narozdil od ostatnich produkuje ZABAVNY videa!
+1!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
sadilek napsal:
moc pekny! Boris proste narozdil od ostatnich produkuje ZABAVNY videa!
Myslíš třeba Tarantina nebo Svěráka?
myslim od vetsiny odstatnich ve stylu "cekam 2 minuty nez pridam plyn a nataceji mne u toho.. pripadne poruznu stojim atd".
To Borisovy video ma smrnc...
...taky je z filmarsky rodiny
Upravil hicks dne 12.10.2012 11:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Techniku jsem použil opravdu skromnou, kompaktní foťák, telefon a sestříhal na obyčejnym windowsáckym movie makeru...
Navíc krom asistence vrátnýho v posledním záběru, "kamera" vždy jen někde leží... Párkrát jsem projel okolo (nebylo ani moc času) a doufal, že z toho něco vyjde...
Spousta zajímavých míst a akcí se takle rozumně zabrat nedá, aby to vypadalo dobře, takže z výsledkem jsem fakt spokojenej, že se na to dá koukat a má to jakous takous logiku střihu atd....
Docela mně to motivovalo vymyslet nějakej živější, zajímavější scénář, pořádný akční terény a zaangažovat nějakýho kámoše s dobrou kamerou, kterej alespoň rámcově ví co dělá. Případně přidat i záběr on-board.
Teď na podzim to není ono, už jen kvůli světlu, ale příští rok bych rád nějaký dílko vyprodukoval, fakt mně to bavilo.
Maiali nel Fango!
Pěkně udělaný!A hlavně je vidět,že 1150 používáš naplno a to se cení!
Za mě 1.
No sice jí chudince dávám fakt do těla, ale na druhou stranu, ta motorka toho zvládně docela hodně, mnohem víc něž by člověk ze začátku s ohledem na kila i celkovou "nevhodnost koncepce" čekal. A i když je mi jí občas líto, jak jí ničim, nechat jí zpuchřet a nevyužívat co umí by mi bylo líto mnohem víc a taky by to byla mnohem větší nuda.
A jestli taový videjka někoho uinspirujou, aby se nad tím zamyslel podobně, budu moc spokojenej.
Maiali nel Fango!
To je naprostá paráda.. A hlavně na něm je vidět, že opravdu přemýšlí jak jet..
Jinak tvoje video super, na možnosti tvojí techniky a že si to dělal sám .
Stewe napsal:
morabo> co to je za mjůzik co si použil v tom videu? Dost se mi ten interpret líbí Díky
Jovanotti [Džovanoty] - skladba L'ombelico del mondo (pupek sveta)
V Italii tezka superhvezda, zval si ho i Pavarotti atd. Za hranicema moc znamej neni.
Jinak v dokumentu It. televize o Fabriziu Meonim vypravel jak jezdil za babickou do mesta kde F.M. zil a jak s bratrancem a kamarady travili v jeho garazi vzdycky cely leto.... Taky pacient
Upravil morabo dne 12.10.2012 19:10
Maiali nel Fango!