Já budu mít možná na prodej spojkovej váleček na dvanáctku Zjistil sem že je to všechno suchý a nikde to neteče. Začínám mít spíš podezření na prasklej airbox nebo něco podobnýho.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Já budu mít možná na prodej spojkovej váleček na dvanáctku Zjistil sem že je to všechno suchý a nikde to neteče. Začínám mít spíš podezření na prasklej airbox nebo něco podobnýho.
No prosimte jak jsi se nato koukal...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No nevim, mám poblitej celej zadek převodovky.Tak sem to sváděl na ten váleček, ale kapalina mi nemizela.Tak sem ho sundal ,váleček suchej(vazelína tam ještě byla) a z převodovky taky nic. Když už sem to měl sundaný tak bylo vidět i trochu víc nahoru a tam je to oslizlý taky.Airbox vyndat to je na tejden tak nevim co stim budu vymejšlet.Ted sem to otřel a budu pozorovat odkud to jde.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Podle me airbox jentak nevyndas je to tam dost na resni ten jde vyndat jen kdyz se sunda podsedlak. Chtelo by to osplejchnout vapem aby se lip videlo.
TOLI napsal:
Víš než spojkovej váleček už nic neni že jo? Nějaký čidlo nebo něco podobnýho? Jdu mrknout na nějaký fotky.
Jiný snímač než snímač zařazené rychlosti na převodovce není (a ten je v nižší pozici než popisuješ). Jestli to máš "poteklé" nahoře na převodovce, tak z odvětrání převodovky (tak jak ti psal Milan) nebo netěsnost airboxu. Jestli je to poteklé hodně, tak bych spíše sázel na to odvětrání. Nemáš v převodovce moc oleje? Jinak airbox bez demontáže podsedlového rámu sundat nejde.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
TOLI napsal:
Kdyby tekl motor tak to poteče spodem že jo? Možná tam oleje víc je to nevím -měnil pepíno.
Kdyby teklo nějaké gufero at už na klice nebo vyvažováku nebo na vstupu převodovky teče to dělící rovinou motoru a převodovky na plech pod motorem..
Hmm jestli jako olej v rozvodovce tak potěš koště
Upravil servisak dne 30.08.2012 10:16
Spíš zjistil že nadá druhej kotouč tak tam dobastlil druhej brzdič. Ale když se podíváte na jeho další inzeráty hned víte odkud vítr fouká a co je to zač
Pertla napsal:
Zetor má někde lepšejší ceny gum? Pověz
Prosímtě jestli lepšíto nevím ,to musíš na zetora ale termín dodání žalostný bo občas zapomenou odeslat objednávku.