Tak do převodovky sem dolil asi 1Dcl a pro Zetora DOT mám 0810 vpředu a 1412 vzadu tlak zatim beze změn.Ujeto cca 50km.
Upravil toli dne 20.09.2012 19:01
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Co sem tu převodovku zezadu umyl tak už se nic neobjevilo.Tak uvidim co to provede ted myslim že prachu bude habaděj.
Zetore to si hlavu ukroutíš.Jinak z videa je dobře poznat že do valbone ještě neni hotová silnice což je príma a vůbec offroadu je tam ještě spousty .No já už se nemůžu dočkat až tam budem.
TOLI napsal:
Zetore to si hlavu ukroutíš.Jinak z videa je dobře poznat že do valbone ještě neni hotová silnice což je príma a vůbec offroadu je tam ještě spousty .No já už se nemůžu dočkat až tam budem.
Tedka doma hledám nějakou desinfekci.Narazil jsem na dvě flašky - oboje je to hroznej utrejch na jedný je H jako hruška a na druhý R což nevim co bych si měl představit
Né to nevim já jen slyšel že když si objednáš chlast přes internet tak ti k tomu rovnou přibalej bílou hůl a psa.
TOLI napsal:
Tedka doma hledám nějakou desinfekci.Narazil jsem na dvě flašky - oboje je to hroznej utrejch na jedný je H jako hruška a na druhý R což nevim co bych si měl představit
Na desinfekci ser!Sežeňte mě rovnou nějaký drogy,protože já po tomhle cvičení musím začít fetovat,abych se dal dohromady
Vyplodit tolik hovadin za 2 týdny jsem ještě neviděl
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
Na desinfekci ser!Sežeňte mě rovnou nějaký drogy,protože já po tomhle cvičení musím začít fetovat,abych se dal dohromady
Vyplodit tolik hovadin za 2 týdny jsem ještě neviděl
Bud v klidu mě už z tý práce taky hrabe- uplně to vydim jak se vrátim po dovolený do práce plnej energie a během 2hodin jí všechnu ztratim