allroad napsal:
Bohumil se uzdravuje... z nás se stávají alkoholici
Řekl bych, že tento stav trvá již nějakou dobu před Bohušovou nemocí...
Alespoň u některých jedinců (myšleno všeobecně)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
..mno to zase dneska dopadnu. Jdu se sousedem sportovat, pak na pivo, tam si vzpomenu na Bohumila.... a bude zase vymalovano..
Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
... tak jsem dneska uklízel a napadla mě jedna taková věc ...
zbyla mě tady mřížka na světlo (1200GS) Bubutech a chtěl bych vyhlásit veřejnou "aukci" jejíž celý výtěžek půjde na konto "Bohumil a syn" ...
vyvolávací cena je 50 kč ... vítěznou sumu pošle "výherce" na konto pro Bohumila spravované Vevisem a já mu bezplatně zašlu tuto mřížku...
... aukce trvá do příští neděle
chstepan přiložený následující obrázek:
[213.72Kb]
Upravil chstepan dne 16.11.2013 13:13
(ch)stepan
chstepan napsal:
zbyla mě tady mřížka na světlo (1200GS) Bubutech a chtěl bych vyhlásit veřejnou "aukci" jejíž celý výtěžek půjde na konto "Bohumil a syn" ...
vyvolávací cena je 50 kč ... vítěznou sumu pošle "výherce" na konto pro Bohumila spravované Vevisem a já mu bezplatně zašlu tuto mřížku...
Asi by bylo lepsi te drazbe udelat samostatne vlakno.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
chstepan napsal:
Asi by bylo lepsi te drazbe udelat samostatne vlakno.
vevis napsal:
Dorazili penize od Karla Svobody a od Speedyho.
Tak to se dá čekat možná i něco od Elvise, Majkla nebo Fredyho..
ses vul...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V pondělí byl na "šití". Povytahovali mu některé hadičky (drény) a jedna na krku se musela šít, tak si chvíli pospal. Až se to zhojí, tak by měl začít jíst už normálně (zatím tekutou stravu) a pomaloučku ten jícen zatěžovat. Byl jsem za ním a byl v pohodě. Všechny mám pozdravovat.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...