allroad napsal:
Bohumil se uzdravuje... z nás se stávají alkoholici
Řekl bych, že tento stav trvá již nějakou dobu před Bohušovou nemocí...
Alespoň u některých jedinců (myšleno všeobecně)"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
..mno to zase dneska dopadnu. Jdu se sousedem sportovat, pak na pivo, tam si vzpomenu na Bohumila.... a bude zase vymalovano.. Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
... tak jsem dneska uklízel a napadla mě jedna taková věc ...
zbyla mě tady mřížka na světlo (1200GS) Bubutech a chtěl bych vyhlásit veřejnou "aukci" jejíž celý výtěžek půjde na konto "Bohumil a syn" ...
vyvolávací cena je 50 kč ... vítěznou sumu pošle "výherce" na konto pro Bohumila spravované Vevisem a já mu bezplatně zašlu tuto mřížku...
... aukce trvá do příští neděle
chstepan přiložený následující obrázek:
[213.72Kb]
Upravil chstepan dne 16.11.2013 13:13
(ch)stepan
chstepan napsal:
zbyla mě tady mřížka na světlo (1200GS) Bubutech a chtěl bych vyhlásit veřejnou "aukci" jejíž celý výtěžek půjde na konto "Bohumil a syn" ...
vyvolávací cena je 50 kč ... vítěznou sumu pošle "výherce" na konto pro Bohumila spravované Vevisem a já mu bezplatně zašlu tuto mřížku...
Asi by bylo lepsi te drazbe udelat samostatne vlakno.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
chstepan napsal:
Asi by bylo lepsi te drazbe udelat samostatne vlakno.
vevis napsal:
Dorazili penize od Karla Svobody a od Speedyho.
Tak to se dá čekat možná i něco od Elvise, Majkla nebo Fredyho..
ses vul...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V pondělí byl na "šití". Povytahovali mu některé hadičky (drény) a jedna na krku se musela šít, tak si chvíli pospal. Až se to zhojí, tak by měl začít jíst už normálně (zatím tekutou stravu) a pomaloučku ten jícen zatěžovat. Byl jsem za ním a byl v pohodě. Všechny mám pozdravovat.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...