BIGR napsal:
Mimochodem mě nástavec na plexi nějak moc nenadchnul..
Uvidím ještě při další jízdě,ale jestli se to nezlepší,tak půjde...
Trošku si to plexi přiklop k sobě dolů. Možná ti to pomůže. Většinou lidi neseřídí plexi a pak chytají turbulence a diví se, přitom stačí to plexi přiklopit
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
BIGR napsal:
Mimochodem mě nástavec na plexi nějak moc nenadchnul..
Uvidím ještě při další jízdě,ale jestli se to nezlepší,tak půjde...
Trošku si to plexi přiklop k sobě dolů. Možná ti to pomůže. Většinou lidi neseřídí plexi a pak chytají turbulence a diví se, přitom stačí to plexi přiklopit
Díky za tip. Zkoušel jsem to i jeden zářez a přišlo mi to o malinko lepší,ale už jsem byl skoro doma a taky jsem měl pocit,že se mi to zdá a utěšuju se po tom,co jsem se dělal s tou výztuhou a vůbec... Ještě to nebudu zahazovat a dám tomu šanci.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
latka-8eur + krajcirka-10eur + hodinka relaxu-vyztuzit steny = spokojnost z vlastneho navrhu a prevedenia na mieru za 20 eur / obe tasky
vlk přiložený následující obrázek:
PavelDR:
-seriova vyroba: CeskoSlovensko je velmoc co sa tyka vyroby mototasiek, newim ci by bol zaujem o tie moje, kde boli hlavne kriteria:
minimalna cena, minimalna hmotnost, minimalna starostlivost / cistenie, jednoduchost, maximalna funkcnost, vodeodolnost nepotrebna, mam kvalitne vodeodolne kufre.
- zlta taska je do sirsieho kufra (oblecenie .....) tzv.: čistá
- tmavo zelena je do uzsieho kufra ( jedlo, kuchyna kedykolvek vybrat a uvarit
na luke pri ohni ) aby nebolo hned vidiet zaspinenie
Tasky su usite tak, ze pri max. naplneni je este slaba 1/3 vysky kufra volna, teda na nejake nie casto vyberajuce veci z kufrou je pre ne miesto na dne.
V pripade naplnenia do 2/3 vysky tasiek vrchna latkova cast splasne a mam hornu cast kufrou volnu viac ako 1/3
vlk přiložený následující obrázek:
honzavasulin napsal:
Udělal jsem si plexi. asi jako plno lidí co nechtějí dávat pomalu 900 TT stálo mě to trochu snahy 100 za matroš pán mi to vyříznul.
Az budete nekdo nechavat opet rezat plexi, dejte vet. Moje od TT uz toho asi moc neda.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Na velkym GS mi nepolohovatelnej TT deflektor na plexi vyhovuje, ale na scooteru mi to haze desny turbulence. Tak jsem zakrocil a vyrobil si polohovatelnej. Bohuzel doma nebyl zadnej schopnej material a ukol znel jasne, udelat to jen z toho co je doma. Ano 3 vecery jsem tom stravil, ale flexa,pilnik a vrtacka a je to. Testovat budu v tydnu tak uvidim. Jiste nekdo pozna, z ceho pochazi hlavni cast tela
milanosor přiložený následující obrázek:
[235.01Kb]
Upravil milanosor dne 07.07.2015 08:54
I pád na hubu je pohyb kupředu
Protoze mam jen zamykaci TT drzak na navi a chtel jsem ho zachovat, ale pres tankvak na navi nevidim, tak jsem se dokopal ( s tatovo pomoci) na vyrobu zvyseneho drzaku, diky kteremu na navi uvidim a je podstatne vys, nez na hrazde od riditek.
Ve stredu uz jen privarime vzpery a hura na dovolenku
Kubrt přiložený následující obrázek:
[223.16Kb]
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.