Kubrt napsal:
Tý jo,fotky moc pěkný! A to mi vnuklo myšlenku... Co kdyby udělal třeba na jaře Vevis srazík a v sobotu se nejelo na projížďku,ale šlo se projít do těch skal? Tenkrát se mi to moc líbilo a myslím,že by byla i většina účastníku pro Přírodu tam máte úchvatnou
Příprava na další "procházku" v Machově, pro nás znamená navštívit horolezecké potřeby, protože nevíme co nás čeká na "Hejšovině", kde jsme ještě nebyli a Vevis jako vždy, řekl, že je to na pohodu, jen chvilka a kousek, no možná kousek dál..
Ale podle mě budou potřeba lana a skoby a další materiál pro amatérský horolezce
Pravda ten nejhorší úsek byl jen kousek..
Ahoj nevim do jakeho vlakna sitim tak treba sem potreboval bych radu dneska se mi podarilo mou nesikovnosti znicit tudle vypinaci packu spojky kdyz jsem se ji pokousel presadit opar zopupku . Abych pravdu rekl tak se mi moc nepasuje to ze je cela z hliniku nemam moc cit na dotahovani proto mi taky praskla mate stim nekdo nejakou zkusenost jde to necim nahradit nebo neco podobneho popripade kde koupim novou nebo starsi dekuji vsem za pripadne rady .
PS : chtel jsem vlozit jeste fotku te packy ale je prilis velika tak az zitra je to z F650 GS poz.7
Bawca přiložený následující obrázek:
Mám jednu prosbu. Hodil jsem v terénu takovou lehčí držku (zkuste mi sehnat pravej spodní díl orig. padáku na ADV ) a od tý doby mi nefunguje ABS. Prostě neproběhne test a ta svině nechce naskočit. Zkoušel jsem odpojit a připojit baterku,ale stále nic. Teď je mi to tak nějak jedno,ale na cestu zpět bych ho rád měl...
Trochu rasismu. http://motoride.s...;ID=214578 Servisak Upssss.
Upravil JRM66 dne 29.09.2012 13:01
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.