Tak nic kam dolít kapalinu jsme nenašli. Jsou tam jen trubky a odvzdušňováky. Na Tondovo radu jsem si tady našel návod na resetování abs a už to fachá.
zetor napsal:
Tak nic kam dolít kapalinu jsme nenašli. Jsou tam jen trubky a odvzdušňováky. Na Tondovo radu jsem si tady našel návod na resetování abs a už to fachá.
Tak hlavne ze to maka a jedete. Ty mas to prvni verzi abs.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Bawca napsal:
Ahoj nevim do jakeho vlakna sitim tak treba sem potreboval bych radu dneska se mi podarilo mou nesikovnosti znicit tudle vypinaci packu spojky kdyz jsem se ji pokousel presadit opar zopupku . Abych pravdu rekl tak se mi moc nepasuje to ze je cela z hliniku nemam moc cit na dotahovani proto mi taky praskla mate stim nekdo nejakou zkusenost jde to necim nahradit nebo neco podobneho popripade kde koupim novou nebo starsi dekuji vsem za pripadne rady .
PS : chtel jsem vlozit jeste fotku te packy ale je prilis velika tak az zitra je to z F650 GS poz.7
Prosimte ve stredu se vrati jezek z italie tak mu napis mail a on ti to posle novy origo.
to servisak-zdarec!Dosly ti prachy?Filtr docela dobrej.Sice jsem prvni dva dny myslel,ze ho vyhodim a dam tam papirak,protoze to vubec nejelo a bylo to strasne uduseny,ale nastesti byl vikend a nikde jsem nepotkal obchod nebo swrvis,kde by to mohli mit.Ted uz tyden dobry.Nyslim,ze to bylo tim,ze tam bylo moc oleje v tom filtru a spatne to pres to tahlo a mozna trvalo i lambde,nez se s tim poprala,jestli je to mozny takovou dobu,ale ted je to zase v pohode. Dneska jsem ho i cistil,teda jen tu ponozku,protoze filtr byl uplne cistej i prez to,ze ponozka byla uplne cerna a jak pomazana vazelinou.Jel jsem porad za tolim,takze jsme se s motorkou pekne nazrali prachu.Gumy taky uz dobry,ale trvalo asi 1000km,nez se postupne ojela ta mastna vrstva a tezce se to celou dobu vlnilo v kazdy zatacce a byl jsem z toho hodne podelanej,takze do karooT uz nikdy nejdu. Ted drzej unikatne,ale za tu dobu,nez se ojedou,to nestoji.Uz jen TKC nebo anakee2.Na experimenty uz kalim
Upravil Mr GS dne 29.09.2012 21:37
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jo jo doslo to v pohode.. a ja si spis myslim ze to bylo jen tim ze jsi nato bylo tim ze jsi nafo nebyl zvyklej. Ale muze to bejt i tim jak rikas.. tak hlavne ze se to ojelo a uz to drzi a muze se tahat.
servisak napsal:
Jo jo doslo to v pohode.. a ja si spis myslim ze to bylo jen tim ze jsi nato bylo tim ze jsi nafo nebyl zvyklej. Ale muze to bejt i tim jak rikas.. tak hlavne ze se to ojelo a uz to drzi a muze se tahat.
Tim to urcite nebylo.Kdyz jsem vzal za plyn a nic a vsichni me ujizdeli,tak to asi nebylo o zvyku.Ted uz to zase jede normalne a ti nejmenovani,co to tahaj z 1500 ot me pri rozjezdu neujedou,tak je vsechno v cajku
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak asi jak to opravdu bylo od toho oleje tak to nejelejinak tam pisou ze po montazi se to ma nechat bejt v klidku.
zetor napsal:
Tak jsem rád, že ti to pomohlo. Užívejte zbytek dovolený. My už jsme s Držákem a Ríšem doma - měli jsme pěknej prodlouženej víkend. http://tonda1200....Mariazell/...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...