ja masinu nepotrebuju a pokdu si to nepochopil tak ta motorka na dily se zdala podezrela vsem a ja to mam kousek tak sem to chtel proverit a pokud byla nekomu ukradena a pomohl bych ji vratit rad bych o udelal
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
šreku - ja to napsal s nadsazkou, a nie davno si sa prejavil aj o tu oktavku, preto tam je aj ten smajlik
takze som to myslim poxopil a zes to myslel aby sa motka navratila tak to ti len sluzi ku cti
nebolo to myslene v zlom - ju?
Lukygs - fua tak asi som troxu zaspal to 2004ky idu za taketo penaze?
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
šreku - ja to napsal s nadsazkou, a nie davno si sa prejavil aj o tu oktavku, preto tam je aj ten smajlik
takze som to myslim poxopil a zes to myslel aby sa motka navratila tak to ti len sluzi ku cti
vlk napsal:
Takové holátka bohužel ano
hmm +/- holatka 1150ky idu od 100-130 tis Kč dle stavu, ale maju cca 70tis. a viac a r.v. 99-xx
pride mi ze 1200ka 2004ka s akože 30tis. km za 150 tis je ozaj GUT cena
na druhu stranu len ma tesi ze jazdene cukrikove 1150ky maju hodnotu ako 1200ky pod r.v. 2005
schrek napsal:
jo ja shanim auto zatim sem nenasel idelani
ak by v Tvojom vybere bolo daco i z Nissan-u "jazdeny" daj vediet PM kou , nech to tu nezasir....