Tak já dnes měl dnes povinosti, tak jsem se slzou v oku rablu ani neviděl, ale v úterý bych chtěl vyrazit. Moje domluvila s kámoškou a jejím chlapem výlet do zoo v Lešné, tak je asi dobrovodím na rable
Splněný sen moje 1100GS
3X napsal(a):
taky jsem byl po včerejší noční akci ráno nemohoucí, že jsem vyjel dnes až po obědě
odpoledne jsem rajzal s Ladikem kolem Hlubočce ,ale mel na TTR sjeté gumy tak bál na Vacovu skratku nazouvám už Arance špunty na tréninkové DR ať se přes zimu naučí a z jara bramboruje jak chlap
Ahoj moravo, tak já zítra mimo jak jsem již psal. Stejně by jste se mi zase smáli jak bych s sebou někam pleštil a myslím si že by mě prezi teď i vyfotil. A navíc plánujete offík a to bych si rablu ušpinil
Splněný sen moje 1100GS
to jencekGS: to co bych chtěl zítra jet, je fakt spíš na nějaké "špuntovnější" pneu
... hele Honzo, nakonec jsem rád že nejedeš ...vždyť by se taky mohlo stát, že by jsi nám to na těch tvých skorobezvzorkových gumách nandal a to by byla óóóstudá
Břeťo toho bych se nebál, viděl jsi jak jsem zdatný na blatě. Tak alespoň něco akčního vyfoť. Doufám že si to zítra pořádně užijete alespoň jako v tu sobotu. To bylo super.
Ps: Asi s tebou nebudu moct kamarádit, nebo nazuju špunty a to té mojí krásné rablence udělat nemůžu že bych s ní mlátil o zem.
Splněný sen moje 1100GS
...no tebe jsem neviděl - nepamatuji ...už si ani nevybavuji jak vypadáš ...jsi takový ten ten malý brunet? ...tož se dojeď ukázat ať si tě připomenu
...se na práci vys.r a pojeď s náma ...taky bych věděl co zítra dělat (jako pracovat), ale cítím to tak, že bude lepší vyčistit hlavu a pak zase "hurá do kolbenky"
Upravil prezi dne 16.11.2009 21:15
prezi napsal(a):
...jé, hele ...Bystřické ještě žije
...no tebe jsem neviděl - nepamatuji ...už si ani nevybavuji jak vypadáš ...jsi takový ten ten malý brunet? ...tož se dojeď ukázat ať si tě připomenu
...se na práci vys.r a pojeď s náma ...taky bych věděl co zítra dělat (jako pracovat), ale cítím to tak, že bude lepší vyčistit hlavu a pak zase "hurá do kolbenky"
v nedělu sem rajzoval,olomouc opava a zpět,jen silniční vložka,bo to TKC co mám vzadu je vhodné už jen na suchý asfaltšak já se jednou ukážu,mě poznáš hned,sem ten malej,tlustej brunet se žlutou motorkou
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz