Kubrt napsal:
no tááááák joooooooo,já jí teda od Tebe pozdrav vyřídim...a mužu několikrát?
Mě se neptej...moje není.Já ji chtěl jen slušně pozdravit.Nenechám se tady zatáhnout do těch vašich(hlavně tvých) nechutných představ
co si vo mě myslíš? Já,nezkaženej,skoropanic
To víš že jí budu pozdravovat,moje taky není,ani nebude,teda řekl bych...
Libor : nechtěl jsi jít spát?
Upravil Kubrt dne 17.02.2011 21:53
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
no tááááák joooooooo,já jí teda od Tebe pozdrav vyřídim...a mužu několikrát?
Mě se neptej...moje není.Já ji chtěl jen slušně pozdravit.Nenechám se tady zatáhnout do těch vašich(hlavně tvých) nechutných představ
co si vo mě myslíš? Já,nezkaženej,skoropanic
To víš že jí budu pozdravovat,moje taky není,ani nebude,teda řekl bych...
Libor : nechtěl jsi jít spát?
Tak já jsem si to rozmyslel....ty ji radši ani nepozdravuj...aspoň né odemě
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Mr GS: Kámoš se teď z Avghoše vrátil byl tam už dvakrát z Prostějovákama a říkal že to teď měli na pohodu ,hlídali našeho velvyslance. A když tam byl poprvé tak byli někde u Kandaháru a tam to prej byllo docela hustý. Jo a v září tam jede zas, asi to má jako koníček Tak se tam opatruj válečníku čus
Noooo tak tenhle víkend byl opět velmi slušnej.Laťka se drží stále hodně vysoko. Páteční večer sem si sice trošku hodně pokazil ale za to si můžu sám. Celkovej dojem 11 z 10 . Už se netešim na fotky to zas bude ostuda.
Upravil toli dne 20.02.2011 15:48
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Za mne uplne super vikend bez jedine chybicky.Dopijim pivo a dal jsem si uzeny.
Ale docela na mne doleha unava a jsem vcelku hotovej.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
No bylo to krásný, DĚKUJEME. Fotky už se loudujou, Moňa je nejdřív chtěla cenzurovat, (asi nějaké zkušenosti z minule) ale nakonec vyřadila jen dvě, takže o nic nepřídete.
Bylo to famózní mňamózní
Mara napsal:
No bylo to krásný, DĚKUJEME. Fotky už se loudujou, Moňa je nejdřív chtěla cenzurovat, (asi nějaké zkušenosti z minule) ale nakonec vyřadila jen dvě, takže o nic nepřídete.
Bylo to famózní mňamózní
Mařa
Kdyby na těch fotkách někdo chrápal na stole, tak ho taky nekompromisně zcenzuruj....
Víkend to byl excelentní,akorát že jsem ještě musel měnit brzdové desky na jedné nápravě návěsu.Vrátil jsem se před chvílí zmrzlej jak holubí trus.Těším se na další akci.Spešl dík Aldovi a Denise za prfektní servis v kouzelné chaloupce.
Když je hlad,je i husa dobrá.