Hele Bobe, zase není špatně, když se tu občas něco takového objeví. Připomínat levotu je správně, člověk snadno zapomíná a člověk s nějakým dychtivým nadšením je snadná kořist pro šmejdy. Myslím, že kluci to drobné zašpinění jinak celkem zajímavého vlákna, přežijí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"
Jsem to smaznul ať neupozorňuju na vadné inzeráty.Osobně bych prachy nikdy a nikam neposílal,ale někdo by třeba mohl naletět podvodníkům.Mimochodem je napsáno že Autoscout 24 za zveřejněné inzeráty nijak neručí.
Jj, chybí myslím dva příspěvky, ještě jsem na odkaz koukal ale to už tam asi nebyly ty nízé ceny, proto jsem reagoval, že mi ceny přijdou OK.
S těmi nájezdy - nevím, čeho konkrétně se to týkalo, ale u obytných aut je malý nájezd celkem běžný, tedy jak kdy, ale vidí se to dost často, nejsou to pracovní dodávky a často najedou i mnohem méně než rodinné auto.
Tak určitě nebudou všechny inzeráty podvodné,ale pokud je ta cena fakt brutálně nízká je to podivné.No a co se týká kilometrů, tak co jsem narazil na staré 10 let a víc tak mají vesměs hodně nalítané.A není se čemu divit ty auta jezdí v půjčovnách. Jen je s podivem že ještě chtějí za to takovou raketu, když už si na sebe vydělaly.Jako pokud si ho koupí někdo pro sebe tak tu cenu chápu,ale nenajede s tím co v půjčovnách.
...Ivane, nepotěším Tě...Vany Tvého typu jsem potkal jen párkrát, na prstech bych zpočítal, všechno totální vraky, že jsem to ani nefotil. Možná je to v jiných státech, ale tady na jihu frčí buď karavany (obytné přívěsy) různých velikostí, vždy za pick-upem, jak jinak a nebo velké RV (velikost našich autobusů), které si za sebou táhnou na oji osobák...vše samozřejmě s výsuvnými bočními stěnami.
Až se vrátím zpět a bude chvíli času, pošlu pár fotek toho, co tu jezdí nejvíce.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
....ale ty vidlicové motory mají v těch pick-up a RV boží zvuk. To můžu. Ne jako u nás downsizing. Brrrrrrrrr.BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
...kemp u státního parku St. Andrews State Park v Panama City Beach...rozlehlost se s našimi kempy nedá měřit...vše je americky násobně velké...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[226.71Kb]
- aktuální cena benzínu ve státě Florida - 1,9 - 2,5 dolaru (nejdražší byl na Key West, běžná cena okolo 2,1 dolaru) za galon (3,8 litru)...