Hele Bobe, zase není špatně, když se tu občas něco takového objeví. Připomínat levotu je správně, člověk snadno zapomíná a člověk s nějakým dychtivým nadšením je snadná kořist pro šmejdy. Myslím, že kluci to drobné zašpinění jinak celkem zajímavého vlákna, přežijí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jsem to smaznul ať neupozorňuju na vadné inzeráty.Osobně bych prachy nikdy a nikam neposílal,ale někdo by třeba mohl naletět podvodníkům.Mimochodem je napsáno že Autoscout 24 za zveřejněné inzeráty nijak neručí.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
Jj, chybí myslím dva příspěvky, ještě jsem na odkaz koukal ale to už tam asi nebyly ty nízé ceny, proto jsem reagoval, že mi ceny přijdou OK.
S těmi nájezdy - nevím, čeho konkrétně se to týkalo, ale u obytných aut je malý nájezd celkem běžný, tedy jak kdy, ale vidí se to dost často, nejsou to pracovní dodávky a často najedou i mnohem méně než rodinné auto.
Tak určitě nebudou všechny inzeráty podvodné,ale pokud je ta cena fakt brutálně nízká je to podivné.No a co se týká kilometrů, tak co jsem narazil na staré 10 let a víc tak mají vesměs hodně nalítané.A není se čemu divit ty auta jezdí v půjčovnách. Jen je s podivem že ještě chtějí za to takovou raketu, když už si na sebe vydělaly.Jako pokud si ho koupí někdo pro sebe tak tu cenu chápu,ale nenajede s tím co v půjčovnách.
Od 8.2.2019 www.german-sh.it
...Ivane, nepotěším Tě...Vany Tvého typu jsem potkal jen párkrát, na prstech bych zpočítal, všechno totální vraky, že jsem to ani nefotil. Možná je to v jiných státech, ale tady na jihu frčí buď karavany (obytné přívěsy) různých velikostí, vždy za pick-upem, jak jinak a nebo velké RV (velikost našich autobusů), které si za sebou táhnou na oji osobák...vše samozřejmě s výsuvnými bočními stěnami.
Až se vrátím zpět a bude chvíli času, pošlu pár fotek toho, co tu jezdí nejvíce.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
....ale ty vidlicové motory mají v těch pick-up a RV boží zvuk. To můžu. Ne jako u nás downsizing. Brrrrrrrrr.
BMW 1200GS, ČZ 125C, Honda Forza
Měl jsem: Java 21 zvaná Pionýr, ČZ 175, Jawa 350/634, Yamaha 1100 Virago, Honda CBF 1000
...kemp u státního parku St. Andrews State Park v Panama City Beach...rozlehlost se s našimi kempy nedá měřit...vše je americky násobně velké...
Vjetrnik přiložený následující obrázek:
[226.71Kb]
- aktuální cena benzínu ve státě Florida - 1,9 - 2,5 dolaru (nejdražší byl na Key West, běžná cena okolo 2,1 dolaru) za galon (3,8 litru)...