Kubrt napsal:
To každopádně
A jak mi říkal kámoš : "a v Touratechu nebudou mít co žrát"
To každopádně
Tomasi, myslis, ze bych se mohl v TT podilet na vyvoji novych doplnku?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt: určitě ano, nově vznikající divize "chome line" hledá právě designéra a konstruktéra tvých kvalit. Představ si tu výzvu navrhovat držák na Suzuki GN125 apod Miliony spokojených zákazníků.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
TomasTT napsal:
Kubrt: určitě ano, nově vznikající divize "chome line" hledá právě designéra a konstruktéra tvých kvalit. Představ si tu výzvu navrhovat držák na Suzuki GN125 apod Miliony spokojených zákazníků.
uplne se vidim
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přestože nejsem zastáncem domatechů a podobných domácích produktů vyrobil jsem si držák na ZUMO 660, respektive kus plechu na který jsem přišrouboval origo GARMIN dokovačku.. Objel jsem s tím UK až nahoru a fakt to fungovalo, žádné třepání, nic..
Jediné co mě nehorázně sralo byla samotná GPS, kdyby nebyla tátova tak ji někde zahodím, prostě absolutně nefungovala..
lako přiložený následující obrázek:
Přestože nejsem zastáncem domatechů a podobných domácích produktů vyrobil jsem si držák na ZUMO 660, respektive kus plechu na který jsem přišrouboval origo GARMIN dokovačku.. Objel jsem s tím UK až nahoru a fakt to fungovalo, žádné třepání, nic..
Jediné co mě nehorázně sralo byla samotná GPS, kdyby nebyla tátova tak ji někde zahodím, prostě absolutně nefungovala..
lako přiložený následující obrázek:
Existuje nebo nezkoušel někdo vyrobit něco jako je tento pojizdný stojánek ale tak aby to šlo pro motorku pouze z bočním stojanem. Má představa že by se na takový stojánek najelo zadním kolem pak by se to dalo posouvat v garáži kamkoliv ne?
Mr Oizo napsal:
Existuje nebo nezkoušel někdo vyrobit něco jako je tento pojizdný stojánek ale tak aby to šlo pro motorku pouze z bočním stojanem. Má představa že by se na takový stojánek najelo zadním kolem pak by se to dalo posouvat v garáži kamkoliv ne?
Jo existuje i varianta jen pro boční stojan. Je to taková dlouhá šína na kterou se najede oběma koly a uprostřed to má plochu pro stojan. Pak se s tím zachází stejně jako s tím na obrázku.
Tady s to prodává: https://www.louis...r=10059228
Upravil BIGR dne 03.11.2015 11:12
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
no nevím,když většina motorek má těžší předek jak zadek...
Dokonce si troufám tvrdit,že by na tom motorka ani nestála,protože by byla v kontaktu jen dvěma body(zadní kolo a bočák) a právě proto se dělá ta dlouhá šína pod obě kola...
Tak jsem nalezl video že to již existuje. myslím že by to šlo i bez toho pod bočák ale manipulace o dost horší ale pro 650 GS asi dostačující. Podlahu mám holý beton myslím že vcelku rovnou a záleží taky na kolečkách které by se tam daly. YouTube Video
Upravil Mr Oizo dne 03.11.2015 13:19
Sice trochu z jiného soudku, ale třeba to někoho inspiruje a bude mu to užitečné... Káru jsem dělal letos na jaře pro prcka.... dojezd cca 4 km a jezdí to luxusně...
kdyby někdo chtěl, fotek i videí mám spousty
Fogy přiložený následující obrázek:
[148.79Kb]
Upravil Fogy dne 07.12.2015 12:48
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti!