Servisáku,koukal jsem na ty videa,V tom jimmovi seděl nějakej kur-va amatér,když nevyjel ani metrovou stránku.Vždyť s tím by se dalo vyjet na petřínskou rozhlednu.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Kasak napsal:
Stěhováku ještě marodíš,nebo už rachotíš?
Stále ve stavu nemocných,ale ve čtvrtek už nastupuju do zaměstnání....
Pačemu?
Upravil Kubrt dne 21.02.2011 19:04
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Jen tak,zkoušel jsem tvuj nový nick.
kdyby ses radši stavil usosnout něco kávy,místo braní božího slova nadarmo do huby
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kasak napsal:
Servisáku,koukal jsem na ty videa,V tom jimmovi seděl nějakej kur-va amatér,když nevyjel ani metrovou stránku.Vždyť s tím by se dalo vyjet na petřínskou rozhlednu.
Sme se s Denou smáli, když jsme z videa pochopili proč se nás před projížďkou Jim ptal jestli to nad cestou je na našem.
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Jarys napsal:
Zdar Squoteři, co Mr GS, už se ozval?
Néé ještě ne!! Poslední sms od něj v neděli ráno!!
Však on se ozve až se rozkouká... Taky mě to tenkrát chvíli trvalo.
taky mužu říct,že ve mě hrklo,když mě máma říkala,že dva maníky vyštípali...Ale pak jsem si to zpočítal a hned mi bylo jasný,že se to netýká toho našeho pankáče
Hele kluci asi budu vypadat jak de.il ale chci se zeptat. Jezdite do Ga-Pa na BMW Motorrad days? A je možné tam přijet autem a někde v arealu nebo poblíž parkovat? Doděláváme chalupu tak letos musím ještě vydržet bez motorky, ale strašně rád bych se tam podíval. Chceme jet do A na dovču tak že bych to spojil.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko