Kdo jste to byl?! ...aneb, potkáváme se na každým rohu
Přidané 27.05.2013 14:45
PeDR napsal:
Vašku,pomsta bývá sladká.
v tomto případě to bude spíš o barvě, než o chuti... a ta barva bude asi hnědá... no prostě bude to tak trochu o ho*ně, ale můj čas přijde, to si piš!
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Přidané 27.05.2013 18:57
VasekLpL napsal:
Kasak napsal:
Já dneska kolem čtvrté houkal na VenduPL u Lhoty,čuměl jak vejr.
já to věděl, že to jsou voni, pane vachmajstr!
ale ty trenky si vypereš!
voe to je pecka, čekám na křižovatce, řítí se kamáč a když prolítne kilem metr přede mnou, tak troubí jak Titanic - dobře si mi zamíchal ve střevech! to ti vrátím, takhle troubit na nebohého motocyklistu lodní troubou z náklaďáku, vždyť se mi mohla kousnout pumpa, tos chtěl udělat z mých dětí sirotky? tfuj, to sem se lek
jo a jestli jsem čuměl jako vejr, tak leda tak jako se*oucí vejr... a to už jsem myslel, že pomalu přestanu koktat!
Přidané 08.06.2013 12:05
Mládenci, kdopak jste jel v pátek kolem 16hodiny do Hrochova Týnce? Žlutá 1150 s topcasem se žlutým víkem a s laďákem?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 08.06.2013 21:17
A dneska kolem půl šestý,tušim,jsem se zdravil v Holicích na kruháku s majitelem stříbrné(myslim) 1150 GS. Maník měl barevnou integrálku a za ním jel ještě někdo na naháči. Kdo pak to byl?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 08.06.2013 22:50
Cepik napsal:
[quote]
Taky se motám okolo Modřic někam bych vyjel,ale na off ještě nejsem vybaven.
Zítra odpoledne bych chtěl vyrazit na Malý Chlum u Bořitova http://cestovani.idnes.cz/maly-chlum-a-rozhledna-06l-/tipy-na-vylet.aspx?c=A121101_111214_tipy-na-vylet_tom, jestli nebude pršet....
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."