Paráda dobrých zpráv není nikdy dost, moc přeju tomu našemu Bohumilovi ať už si konečně může dát tu jeho oblíbenou klobásku. Jen mám trochu obavu jak to Radarka na jaře pobere, mám takovej pocit že to bude největší setkání členů BMWGS Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
AHOJ. PRÁVĚ MI VOLAL BOHUMIL. Za všechno DĚKUJE , od sbírky přes panáky co jste za něj pili a drželi pěsti aby se z toho dostal , potřeboval to. Bylo to o chlup ale dal to, je to bojovník, to mu přišel říct i primář čím vlastně prošel..... Selhání org.,otrava a jiné humusy.... Na Radarku se těší.. Prej znala mě půl republiky a teď už bude celá.. O víkendu mu pošlu tablet co mu objednám. Bude to něco od samsungu. Má ve špitále domluvenou wifi a zásuvku za hlavou, tak vám o víkendu napíše sám.. Něco bude na mě a něco pak napíšu vevisovi jestli přispěje se sbírky a pokud s tím souhlasíte. Tak zdar a těžte se !!!!.
Milda_Km napsal:
AHOJ. PRÁVĚ MI VOLAL BOHUMIL. Za všechno DĚKUJE , od sbírky přes panáky co jste za něj pili a drželi pěsti aby se z toho dostal , potřeboval to. Bylo to o chlup ale dal to, je to bojovník, to mu přišel říct i primář čím vlastně prošel..... Selhání org.,otrava a jiné humusy.... Na Radarku se těší.. Prej znala mě půl republiky a teď už bude celá.. O víkendu mu pošlu tablet co mu objednám. Bude to něco od samsungu. Má ve špitále domluvenou wifi a zásuvku za hlavou, tak vám o víkendu napíše sám.. Něco bude na mě a něco pak napíšu vevisovi jestli přispěje se sbírky a pokud s tím souhlasíte. Tak zdar a těžte se !!!!.
Milda
+1!
diky!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Mildo paráda. Určitě mu to zpříjemní ten pobyt. Na té JIPce se už opravdu málem sežral nudou. Já za ním za chvíli jedu. "Poručil" si na dnešek jogurt, tak snad mu bude chutnat Fakt se těším, že si konečně pokecáme. Doteď to bylo jako když se baví hluchej s blbým...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Jsme s Mildou samozrejme domluveni.Kolik bude potreba,tolik samozrejme hned poslu.A mam hroznou radost,jak se to ted relativne rychle zlepšuje!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
O změnu k lepšímu se zasloužil především Bohumil sám, jeho vnitřní síla a odvaha bojovníka, hluboce před ním smekám a držím palce ať se na jaře potkáme někde na akci. Ale tahle společná akce mu určitě taky pomohla a snad udělala radost.
Tonda napsal:
Mildo paráda. Určitě mu to zpříjemní ten pobyt. Na té JIPce se už opravdu málem sežral nudou. Já za ním za chvíli jedu. "Poručil" si na dnešek jogurt, tak snad mu bude chutnat Fakt se těším, že si konečně pokecáme. Doteď to bylo jako když se baví hluchej s blbým