...ideální by bylo, kdyby zase jednou mohli jet leštěnkáři i "čuňátka" dohromady
...neleštěnkáři alias čuňátka alias bahňáci si na nějaké to vyválení vždycky kousek polňačky či louky najdou (leštěnkáři si mezitím můžou přeleštit co bude třeba)
...já bych se zajel mrknout i na tu "babskou jízdu" Petra-t, Moranky a jejich nové kamarádky na GS, ale mohli bychom se srazit dříve (třeba 9:30) a pojezdit toho o fous více
...jdu včil na "juchačku" s kamarády, ale budu se chovat slušně abych ráno vstanul včas ...něco vymyslete a hoďte to sem, já to ráno okouknu a přijedu kam řeknete
no my opravdu vyjedeme později než bývá v kraji zvykem, jak už psal Petr, já mám vycházky až od 12. Přemluvila jsem doktora, že bych chtěla do lesa a prý, že když je hezky a stejně jdu už v pondělí do práce, tak že jo, jen jsem mu taktně zatajila, že bych do toho lesa jako že jela na motorce
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
To prezi: Já jsem pro, ale to zase bude domluva když to nebudeš kordinovat. To je dobrý nápad se podívat na holky jak budou krosit. Ještě že mám letní gumy, bo bych si udělal zase ostudu.
Tak co hola zbytek ostravy a okolí, jedete někdo??
Splněný sen moje 1100GS
přidal bych se možno ale postrádám dezén na gumě takže only asphalt
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
no ale my se krosit rohodně nechystáme, teda já ne a kynder GS nevím neví, leda by ještě ráno přezula
Klasika měla pravdu, stačilo pár kilometrů a .... ;-)
Hned bych s Váma jel,ale chi zajet přezout TKC80,po ránu,mám problém se udržet v sedle na těch touranckách i při lehkém offroadu.Kde že je na krosina zítra dojel bych tam?Dík T
To Tomas: Petr s morankou psali výše že pojedou až kolem 12h to by si mohl dát. Případně budu na tel. Mám ho v profilu, tak bychom se mohli domluvit operativně.
Splněný sen moje 1100GS
to jencekgs : oukej . to by šlo. tu šotolinu okolo kružberka jsem docela dal, tak možna něco lehčího bych ještě pobral, uvidime zajtra
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Zdarec, opět budem pro velký úspěch zítra opakovat akci Písky na Pánově u Hodonína. Asi takto nějak:
url]http://www.youtube.com/user/hondaxr600rpedal#p/u/6/YY7gsae4Mp8[/url]
nebo:[url] http://www.youtube.com/user/hondaxr600rpedal#p/u/4/SlFpN3VBaNg[/url]
Budem tam blbnout asi od jedenácti
Takže 21.11. v 11h
Mikes
Nově s KTM... :-)
v té jívové bychom mohli být kolem jedné však ten velký lom najdete placu tam je dost tak se tam někde potkáme,chci se podívat hlavně na něj nahoru posledně jsem to nestihl a pak tam byl takový dost brodík.Dá se to celé projet i na normálních gumách