Jaký je rozdíl mezi 8-letou, 18-letou, 28-letou, 38-letou a 48-letou?
# # # # # Matematik by odpověděl, že vždy 10 let.
# # # # #
# # # # # Podstata správné odpovědi však tkví ve vztahu k pohádkám a posteli:
# # # # # 8-letou uložíš do postýlky a povíš jí pohádku.
# # # # # 18-leté nejprve povíš pohádku a potom ji uložíš do postele.
# # # # # 28-leté není třeba povídat pohádku, aby se uložila do postele.
# # # # # 38-letá ti sama řekne pohádku, aby si šel do postele.
# # # # # 48-leté povíš pohádku aby si nemusel jít do postele.
# # # # #
# # # # # Život ženy se dělí na tři období:
# # # # # 1. Jde na nervy svému otci.
# # # # # 2. Jde na nervy svému muži.
# # # # # 3. Jde na nervy svému zeti.
# # # # #
# # # # # Víte, co má společné smrt tchyně a slivovice?
# # # # # No, nejprve vám vyrazí dech a potom máte takový příjemný pocit.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Howardovi je 95 a žije v domově důchodců. Každý den po večeři si vyjde
> dozadu do zahrady, sedne si na opuštěnou lavičku a přemítá svém životě.
> Jednoho večera tam potká Mildred, které je 87. Dlouho si povídají a pak ve
> chvíli ticha Howard řekne: Víš, Mildred, co mi nejvíce schází?" "Copak?"
> ptá se Mildred."Sex!" "Ale jdi, ty starý prďolo. Vždyť by se ti nepostavil, ani
> kdyby Ti drželi pistoli u hlavy." "Já vím," povzdychne Howard,"ale stačilo
> by, kdyby mi ho některá žena na chvilku držela v ruce." "Tak v tom bych ti
> snad mohla vyhovět," svolí Mildred, rozepne Howardovi kalhoty, vytáhne z
> nich jeho mužství a pár minut drží v ruce. Oba penzisti se potom domluví,
> že se budou tajně scházet každý večer na stejném místě, budou si povídat a
> Mildred přitom bude držet Howardovo přirození. Tak to také jde mnoho dní,
> ale jednoho večera se Howard na obvyklém místě neobjeví. Znepokojená ildred
> se rozhodne Howarda najít. Chodí po celém areálu a nakonec Howarda najde,
> jak sedí u bazénu s jinou důchodkyní - Ethel, která mu drží jeho
> přirození. Dopálená Mildred zaječí: "Takže ty to táhneš se dvěma naráz, ty
> starý chlípníku? Já ti nestačím? Jen řekni: Co tak zvláštního má Ethel, co
> nemám já?" Howard se šťastně pousměje: "Parkinsona."
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
damage to speak = škoda mluvit
don't wake up a swan = nebuď labuť
relax in the living room = odpočívej v pokoji
where she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala
she is lubricated like a fox = je mazaná jako liška
he vomitted a long postcard on her = vrhl na ni dlouhý pohled
your eyes September = tvé oči září
she was sitting on between = seděla na mezi
I am not smelling myself in my leather today = necítím se dnes ve své kůži
stop knitting my head = přestaň mi plést hlavu
he afterdid himself = podělal se
world champion in tanks on ice = mistr světa v tancích na ledě
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Dotaz uživatele: "Dobrý den, v loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k verzi Přítelkyně 1.0, ale uninstal skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?"
Odpověď: "Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 1.0."
prezi napsal:
Dotaz uživatele: "Dobrý den, v loňském roce jsem provedl upgrade Přítelkyně 1.0 na verzi Manželka 1.0 a nový program nečekaně spustil proces Dítě, s mimořádně velkou spotřebou paměti a systémových zdrojů. V návodu není tato funkce zmiňovaná. Mimoto Manželka 1.0 také zasahuje do ostatních programů a natahuje se už při bootování systému. Ostatní programy, jako například NočníPocker 10.3 a Pivo 2.5 od té doby přestaly fungovat, při jejich spuštění se systém zhroutí. Zdá se, že Manželku 1.0 nemohu odstranit ze systému. Uvažoval jsem o návratu k verzi Přítelkyně 1.0, ale uninstal skončil neúspěšně. Můžete mi někdo poradit?"
Odpověď: "Vážený uživateli, toto je velmi častý problém. Mnoho lidí přechází z Přítelkyně 1.0 na Manželku 1.0, domnívajíc se, že je to jen neškodná zábavná utilita. Ale manželka 1.0 je operační systém navržený tak, aby sám spouštěl ostatní aplikace. Nepouštějte se do instalace! Dodatečné odstranění Manželky 1.0 může mít za následek poškození systémových zdrojů. Někteří se pokoušeli instalovat Přítelkyni 2.0 resp. Manželku 2.0, ale narazili na více problémů, než v původním systému. Jiní zkoušeli spouštět Přítelkyni 2.0 paralelně na pozadí.Bohužel, Manželka 1.0 detekuje přítomnost Přítelkyně 2.0, což zapříčiní konflikty, s následným kolapsem systému. Jediná možnost, jak se vyhnout problémům je neinstalovat software Manželka, ale používat jen Přítelkyni. Verze Přítelkyně 1.0, 2.0,3.0 atd. jsou navzájem kompatibilní, dokonce se mohou provozovat paralelně. Nyní je již pozdě, můžete jen varovat vaše známé. Ještě dodáváme, abyste si dal pozor na nedokumentovanou automatickou instalaci programu Tchýně 1.0."
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
taky jeden přihodim... JEN DOUFÁM,ŽE SE NAŠI SLOVENŠTÍ KOLEGOVÉ NEURAZÍ!!!!
Víte jak se naučili Slováci maďarsky? Jeli si na na hory zalyžovat a jeden z dvojice se spustil po svahu dolů.V tom na něj volá první,z vrchu kopce :" min ten kér" a druhý na to : "ten ker mi dere tvár"
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Zvířátka v lese se dohodla, že si postaví sídliště.
Vyšlou do města mazanou lišku, aby tedy sehnala potřebná povolení.
Přešel den, dva, tři, týden a liška nikde.
Po čtrnácti dnech se vrátí se staženým ocasem a celá zničená povídá:
"35 povolení jsem sehnala, ale to 36 nejdůležitější se mi sehnat nepovedlo."
Poté zvířátka vyšlou medvěda. Není sice nejchytřejší, ale je nejsilnější, takže by mohl ledacos zařídit, řekla si.
Přešel den, dva, týden a medvěd nikde.
Po měsíci se vrátí, vyhublý, vystresovaný a říká:
"35 povolení mám, ale to 36., to prostě sehnat nejde."
V tom se přihlásí vůl, že by to zkusil ve městě vyřídit.
Zvířátka se pousmějí a praví: "Ty, vole?
Když to nezařídila mazaná liška ani silný medvěd, ty tam nemůžeš uspět!"
Ale vůl se nedal odradit a vyrazil do města.
Za tři dny zvířátka po ránu vzbudil velký rambajs.
Vstanou vidí dálce vola, jak si to maže k lesu, za zády bagry, jeřáby a náklaďáky s pískem.
Zvířátka se radují a diví zároveň, ptají se:
"Vole, jak jsi to dokázal?"
"Jednoduše," povídá vůl, "přijdu na úřad, otevřu první dveře - spolužák, otevřu druhé dveře - spolužák, otevřu třetí dveře spolužák..........
Hrabe_X napsal:
she is lubricated like a fox = je mazaná jako liška
he vomitted a long postcard on her = vrhl na ni dlouhý pohled
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2