Pro komeduše jako reklama ideální no a myslím že přijet s tím na Motonílet a postavit to tam vedle těch přestaveb tak nějakou cenu to jistě schytá ; ten zubatej kozel místo světla vepředu je boží
Upravil kim dne 07.12.2018 18:02
vsezved napsal:
Co na tej babetě chce vystavovat? Vždyť se miz toch chce bl...
Například v tomhle vlákně je to kandidát na první místo. Narazil jsem na ryzího mistra stavby!
Takové zvěrstvo nejde trumfnout snad ani samohybnou staročeskou střelnicí s motorem na dřevoplyn.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ty vole, ta babeta na mě udělala dojem. že bych zkusil zkřížit Stadiona s Babetou, co mám na povale a dopředu na to narval kočku? Při tahání za vocas by mohla mňoukat :-D.
No a k tomu dvouventilu, jasně, někomu se líbí, mě přijdou hnusný až jawoidní, ale ty kolena, to je snad horší bastl, než tem můj balast přivrtanej k zobáku :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Praktické a funkční to bude, ale také je to škaredé a dobastlené jaxviňa. Působí to na mě jak rekvizita z filmu Šílený Max.
Hlavně ty padáky s kusem plotu před světlem, vlastně celej rám je hnus, plexi z ultraligtu ve tvaru lopaty na sníh tomu taky nepomohlo, airbox jako odkládací prostor na nářadí, lékárnu nebo krabici doutníků je celkem rozporuplný a podivně vyprasenej sytič jsem regulerně nepochopil.
Musím ale pochválit dvousvíčkovou hlavu a vytuněný brzdy.
Upravil Hrabe_X dne 03.01.2019 10:43
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /