100bubu napsal:
Presne takto vyzerali moje zaciatky.
klondajk napsal:
Mé rozšíření stupacek :-)
[img][/img]
Tak asi by bylo jednoduší si to nechat někde vypálit ale kvůli dvoum kusům se mi to nevyplati tohle byla práce cca na hodinu a než sedět u televize ... :-) jinak koukal jsem na tvoje doplňky a pěkná práce třeba si u tebe jednou něco koupim
Jirka: už to tu asi bolo dosť krát rozoberane, ale rozšírenie dopredu dosť obmedzí kvaltovanie ak jazdíš v krosovych čižmách so standartnou radičkou. Doporučujem najprv "virtuálne" vyskúšať a až potom variť
patol napsal:
Jirka: už to tu asi bolo dosť krát rozoberane, ale rozšírenie dopredu dosť obmedzí kvaltovanie ak jazdíš v krosovych čižmách so standartnou radičkou. Doporučujem najprv "virtuálne" vyskúšať a až potom variť
Tak asi máš Patol pravdu, ale ne všichni jezdí v krosových čižmách, ani já ne, a za mne plus čtyři další figury kolem mne max spokojenost, uvařeno
Mr Oizo napsal:
Existuje nebo nezkoušel někdo vyrobit něco jako je tento pojizdný stojánek ale tak aby to šlo pro motorku pouze z bočním stojanem. Má představa že by se na takový stojánek najelo zadním kolem pak by se to dalo posouvat v garáži kamkoliv ne?
Tak jsem za cenu koleček vytvořil ze starého kousku svodidel. Dvě kolečka na jedné straně jsou bržděný aby se na to dalo v pohodě najet. Na rovné podlaze funguje v pohodě a účel plní a hlavně skoro zadara.
Mr Oizo napsal:
Existuje nebo nezkoušel někdo vyrobit něco jako je tento pojizdný stojánek ale tak aby to šlo pro motorku pouze z bočním stojanem. Má představa že by se na takový stojánek najelo zadním kolem pak by se to dalo posouvat v garáži kamkoliv ne?
Tak jsem za cenu koleček vytvořil ze starého kousku svodidel. Dvě kolečka na jedné straně jsou bržděný aby se na to dalo v pohodě najet. Na rovné podlaze funguje v pohodě a účel plní a hlavně skoro zadara.
A kolečka jsi použil jaké? Dík...
Kdo chce-hledá způsoby, kdo nechce-hledá výmluvy...
no pokud to bylo skoro zadarmo tk podle me obyc, jelikoz ty vysokozatezovy stoji hodne , a pokdu jo tak prosim hod adresu bych taky koupil
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Kubrt napsal:
Me se nezdalo, ze by se klepal na hrazde od riditek... ve stredu budou ty vzpery a pak bude testovaci jizda, tak uvidim. Je to jen provizorka kvuli dovce...
jednotka provizoria = 1 furt
Woodmane, přehoupnul se rok a držák na navigaci mám pořád na řidítkách
Potvrdilo se Tvoje - jednotka provizoria = 1 furt
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Mr Oizo napsal:
Nemáte někdo funkční variantu tady toho "vozíku" pod hlavní stojan na velké GS? Mám v plánu si ho vyrobit, ale potřeboval bych se chytit nějakých rozměrů. Hlavně jak asi velkou volit plochu, výšku nad zemí a jak vysoko můžu jít s těma kolama? Čím větší kola, tím líp to bude jezdit, ale zase aby to bylo použitelné...
Zrovna dnes jsem si vozík na centrál dělal je to co dům (fabrika) dal mám tam trochu větší kolečka prejedu i nějakou tu nerovnost není to žádná krása ale funguje to dělal jsem to cca 1,5 hod a mámto na 1100gs
klondajk přiložený následující obrázek:
Chlapi,
sháním plotnu za sedlo spolujezdce na 1150. Na bagáž, ne na kufr. Než to začnu měřit a kreslit sám, nemáte už někdo zkreslené? Něco jako je na obrázku. Délka cca na průměr lodního pytle, vzadu se zvednutým lemem.
Předem díky! F-T
FilipTenere přiložený následující obrázek:
Mr Oizo napsal:
Kolečka jsou obyč cca 70 Kč za ks. Nosnost tam byla tuším 30 Kg na kolečko což je dohromady 120 Kg a to si myslím váha na zadním kole u F 650 GS nemá.
je dobré počítat rozložení zatížení na 3 kolečka protože podlaha není ideálně rovná
a skoro vždy je nějaké kolečko v luftu
já motorky šibuju po garáži tak že podložím centrál 2x přeloženým mikroténovým sáčkem ale mám hladkou podlahu natřenou barvou a moto mají 250kg