Pak už se mu to posbíralo no, ale já to pochopil, že se jim nejdřív nelíbilo právě to, jak jel středem a rychlejc...ale kdo ví... Každopádně hned jak na něj houkli už mohli přestupky jen čárkovat xD
F 650 GS *2002
DÍK ZA INFO. TO VÍM... Nehledě na to,že nevidím ani videa přidaná od jiných. A mě se to děje I u videí z youtube. Pro úplnost používám prohlížeč GOOGLE CHROM.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
DÍK ZA INFO. TO VÍM... Nehledě na to,že nevidím ani videa přidaná od jiných. A mě se to děje I u videí z youtube. Pro úplnost používám prohlížeč GOOGLE CHROM.
Bigre Ty jsi ale NEvlozil video z youtube:
tohle jsi vlozil:
http://www.dailym...e-1-2_auto17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
GCH nepoužívám tak neporadim . Jen vím že lidi mají problémy s vkladanim linků jak youtube tak img url. Nebylo by na škodu aby si někdy přečetli návod jak na to.
Většinu linků upravuji.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
GCH nepoužívám tak neporadim . Jen vím že lidi mají problémy s vkladanim linků jak youtube tak img url. Nebylo by na škodu aby si někdy přečetli návod jak na to.
Většinu linků upravuji.
hele.. Bigr se sem v prvni rade NEpokousel vlozit video z YT...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
u klasickyho penbzijnaku pokdu ho mas u "normalni" spolecnosti nemuzes o svoje vklady prijit, kdyz to zrusis predcasne prijdes jen o statni prispevek ale to je vsude , to co si tam dal ti zustane
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
říká se možná na beton to není
..ale to jen na okraj, už aby ten sníh oschnul a dalo se jezdit, už jsem 3 týdny nejezdil..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň