Určitě nechá jednou jsem byl v Munchenu známejm na svatbě a nudil se tak se jel podívat do GA-PA autem a bylo to zrovna ve stejnej termín a bylo jich tam dost! dokonce jeden Anglán si tam dovezl velký GS a RT na vleku za obytňákem!!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
A já do GA-PA nepojedu,protože mě to ani za mák neláka.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Servisák : je milion jinejch akcí,který si užiju daleko líp,než tuhle,dejme tomu snobárnu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
V Ga-Pa jsem byl 4x. Mumraj, hodně motorek, promítání atd. Spousta stánků, kdo dřív přijde, stihne výprodejové ceny oblečení apod. Vloni mi tam v servisu BMW přezouvali gumy a vyšlo to o trochu levněji než u nás. Pro někoho tam stačí být den, ale já si tam půjčuju motorky jak na silnici, tak na dvou enduro tratích, zadarmo. Kdo chce, program si najde. A v pátek a v sobotu večer bezva koncerty na několika místech, potká se tam hodně Čechů, pokecá se, popije...
Obvykle jsem to spojil s dovolenou po Alpách, buď v Ga-Pa začínala nebo končila.
Parkovat se dá autem před areálem, penziony jsou prý plné, pokud se nezamluví dopředu. Já spím ve stanu hned na kraji areálu, motorka kousek od stanu na parkovišti na louce, nikdy se mi nic neztratilo. Sociální zázemí bez chyby.
Letos pojedu zase, ve čtvrtek tam, v pátek na místě, večer koncert a v sobotu dál, mám vymyšlený okruh až k moři, mj. Benátky, pak do Slovinska a přes Rakousko domů.
Zdarec pankaci!Dostal jsem se do net kavarny na pul hodiny,tak si rikam komu napsat
Je to tady docela good.Zatim jsme porad jeste na letisti v Bagramu,protoze je blby pocasi a nemuzeme odletet na nasi zakladnu.Je to tady perfektne zajisteny.Moc dobre si zereme...tady by se vam libilo hlavne tobe Libore Sem tam jsou tu videt i pekny americky vojandy,takze i Radimovi by se tady dobre predvadelo Zatim delame kulovy,protoze jak rikam,nejsme tam,kde mame byt,takze si jen uzivame.Sere me akorat,ze na nasi zakl. ti ko*oti zakazali verejnej net,takze budu asi chodit sem tam na tech par PC,co tam je.Jinak OK.Je to tadz zajimavy,ale asi se to rychle okouka.Samy hory,sotolina a pisek.V lete prej pribudou nejaky roztomily zviratka,tak jsem zvedavej...roztomila je individualni pojem...ja cekam pandy a stenata
Uz me sere ta aj klavesnice
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Jezdíme do Ga-Pa s kamarády (bohumil, myrek, Držák a spol) už několik ročníků - stejně jako Ivan to vždycky nějak spojíme s Alpama. V pohodě tam vydržím aniž bych se nudil celý víkend.
Popůjčujeme si motorky, doprovodnej program je bohatej, večerní zábava neskutečná (alespoň pro nás), když vyjde počasí, tak zajdeme na koupaliště. Jezdí tam plno našich známých, takže je pořád s kým kecat - uteče to jak voda. Kubrt - za snobárnu bych to určitě nepovažoval.
Upravil Tonda dne 23.02.2011 12:29
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Nazdááááááár Ty vejre jeden Nééé že se tam zakoukáš do nějaký kakaový madžamby a foukneš nám do Američky
Jak budeš moct,tak informuj !!
Jarys napsal:
Třeba by tam pak udělal sraz GS za tou velkou louží
Třeba ale pochybuju,že by byla učást taková,jako třeba u mě na Třpytce