STUPNĚ ZIMY
+ 18 Obyvatelé Havaje si berou na noc dve prikrývky
+ 10 Obyvatelé helsinských cinžáku vypínají topení Rusové pestují kyticky
+ 2 Italská auta nejdou nastartovat
0 Destilovaná voda zamrzá
-1 Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studené pivo.
-4 Pes se ti snaží nacpat do postele. -10 Francouzská auta prestávají startovat.
-12 Politikové zacínají mluvit o bezdomovcích.
-15 Americká auta nejdou nastarto vat.
-18 Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli.
-20 Dech se stává slyšitelným.
-24 Nemecká auta nejdou nastartovat.
-29 Pes ti zkouší vlézt pod pyžamo. Japonské automobily prestávají startovat.
-30 Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat.
-39 Vroucí atmosféra v Kongresu zamrzne. Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile.
-50 Auto se ti snaží nacpat do postele.
-60 Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštejí Grónsko a stehují se na jih.
-70 Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuznecku organizuje prespolní orientacní závod na zahrátí.
-72 Advokáti strkají ruce do vlastních kapes.
-75 Santa Klaus opouští polární kruh.
-120 Alkohol zmrzl, Rus je proto nasranej.
-268 Hélium zkapalnelo.
-273,15 Absolutní nula. Ustává pohyb elementárních cástic. Rus, žužlaje zmrzlou vodku,pripouští, že je porádná kosaDD
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Dneska sem ukazoval doktorce hluboký hrdlo chtěla se mi podívat do žaludku no a povídá tady to polkněte a pak mi tam začla rvát strašnou hadici ,no když už tam měla aspon dva metry a lezlo mi to snad prdelí tak povídá sestro kolik tam toho máme? Prej 43cm no hroznej hnus pak tam chvilku rejdila kamerou a nakonec to ze mě asi po dvou minutách vytáhly. No výsledek je takovej že mi nedovírá sací ventil takže trochu poštelujem vůli práškama a bude to snad dobrý chlast mi nezakázala takže snad zase budu moct pít bez toho abych umíral
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Dneska sem ukazoval doktorce hluboký hrdlo chtěla se mi podívat do žaludku no a povídá tady to polkněte a pak mi tam začla rvát strašnou hadici ,no když už tam měla aspon dva metry a lezlo mi to snad prdelí tak povídá sestro kolik tam toho máme? Prej 43cm no hroznej hnus pak tam chvilku rejdila kamerou a nakonec to ze mě asi po dvou minutách vytáhly. No výsledek je takovej že mi nedovírá sací ventil takže trochu poštelujem vůli práškama a bude to snad dobrý chlast mi nezakázala takže snad zase budu moct pít bez toho abych umíral
O zdraví jen v dobrém, ale z té formy jak jsi to napsal docela chčiju smíchy...
TOLI napsal:
Jo, jo chlape, tohle dobře znám Posledních pár let jsem to absolvoval minimálně 5x - 6x. Sací ventil taky nedovírá. Bohužel pro mě se to práškama nepoštelovalo, takže jdu příští týden na předoperační vyšetření tj. 24 hodin zavedená tenká sonda přes nosní dírku do jícnu, aby viděli co to tam ten ventil dělá a co oni pak budou muset při operaci udělat s ním. Naštěstí to prý už pár let operují laparoskopicky, tak bych měl být vcelku rychle zase OK - prej cca týden v lazaretu a pak 10 - 14 dní pohoda klídek doma. YouTube Video ...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tondo tak to ti nezávidím mě stačili ty dvě minuty Táta má to samí a těma práškama to vyléčil takže doufám že mi to taky pomůže. Vydržel sem to asi dva roky už ani nevím kdy mi naposled ráno nebylo zle.A stačí se jednou nenajíst a chcípl bych.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Jo, jo chlape, tohle dobře znám Posledních pár let jsem to absolvoval minimálně 5x - 6x. Sací ventil taky nedovírá. Bohužel pro mě se to práškama nepoštelovalo, takže jdu příští týden na předoperační vyšetření tj. 24 hodin zavedená tenká sonda přes nosní dírku do jícnu, aby viděli co to tam ten ventil dělá a co oni pak budou muset při operaci udělat s ním. Naštěstí to prý už pár let operují laparoskopicky, tak bych měl být vcelku rychle zase OK - prej cca týden v lazaretu a pak 10 - 14 dní pohoda klídek doma. YouTube Video
Škoda,že si člověk nemůže opravit všechno sám,tak jako motorku,že?Tak přeju,ať ti to odborníci,odborně opraví,tak jak to děláš ty!!!
Mám Trafic 06 1.9Dci 60kw,loni -25 na brnk,letos zatím taky na brnk a doufám,že to tak půjde dál.Ale tankuju pouze u jedné pumpy a občas přidám aditiva.Jednou jsem loni vzal u Shell a zhoustla nafta,kuckalo to a moc to nejelo.Po dolití z mé oblíbené pumpy zas celou zimu v pohodě.Jo a najeto 206 tisíc.
TOLI napsal:
Pěkně napsaný a přeju hodně štěstí.
A až se nebude dovírat výfukovej, probíhá to úplně stejně. Akorát neříká "teď polkněte" ale "uvolněte se" .
L.
Na Péťu kašlu, kdyby si nechal svou bohatou slovní zásobu na pokec u piva než pitchování zde
Každopádně ... může mi někdo fundovaný říct... Podle všecho by to mohl být palivový filtr, diagnostika nic neřekla, takže nějaká chyba to není. Ale auto škytá, chvílu chytlo, ale chcíplo. Takže podezřívám palivový filtr. Už jsem byl tak dobrý a filtr našel (4 telefony a 10 minut hledání ) ... ale koukám na elit a na můj skvělý francouzský vůz tam jsou filtry hned 4 ... no jo, ale cenově se pohybují od 500 do 1300,- a rozměry jsou taky u každého trochu jiný ...
Takže jsem bezradný Jo Péťo jsou to trapný problémy, chytrý z toho nejsem ani dnes, ale nebojím se přiznat že se v tom prostě nevyznám, takže co mi poradíš?